Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 23:25

GameSatış adında bir site, kullanıcı güvenliğini yeterince sağlamıyor. İnsanlar hesaplarını satıyor, sonra geri çekip bir daha aktif olmuyorlar. Canlı destek ise yetersiz; çeşitli bahanelerle sorunları çözmüyorlar. Geçenlerde bir hesap satın aldım, 6 gün kullandım, sonra bir baktım hesaba birisi girdi. O sırada arkadaşımla oyundaydım ve durumu yazdım. Destek ekibine ulaştım, hesabımın çalındığını söyledim ama cevap alamadım. Daha sonra, benim hesabımı bir başkası tekrar satıyordu. Ona ulaştım, hesabı buradan aldığını söyledi. Destek ekibine yazdım, birçok talep oluşturdum ama sonuç alamadım. 1.2k para boşa gitti. Bu siteden şikayetçiyim ve paramı geri almak istiyorum.

24 Aralık 2024 09:21 (Şikayetten 9 saat sonra)
24 Aralık 2024 11:49

O zaman bana satan elemanın telefon numarasını atin. Yasal yollara başvurmak istemiyorum uğraşmak istemiyorum zamanımda yok

25 Aralık 2024 13:31
25 Aralık 2024 19:54

Ve hala iade alınamadı Bu arada canlı destek Hiçbir sorunu yok sadece beni dolandıranın o elemanın günahı var GameSatış bunu diyor kullanıcı bakiye yüklerse paranızı iade edeceğiz kaç kere satıcıyı arattım ama hiç geri dönüş almadılar Adam telefonları açmıyor SMS'lere bakmıyor destekte bana karakola ya da savcılığa gidiyor fakat. Benim buna yaşım yetmiyor TM abimle gidiyorum abim yok babam/annem' le gidim diyorum Türkiye'de değiller e şimdi ben ne yapacağım tamam 1200 TL para değil ben sadece bunu neden yapıldı ve bu sitede neden olduğu için şikayet ediyorum adam hem dolandırıcılık hem de SMS'ler olsun falan filan cevap vermiyor e benim 1200 TLm nerede bos yere puf oldu gitti napacağım ben simdi çevremde 18 yaş tanıdığım bireyimde yok :(

Fikriye
Fikriye

Aynı olayı bir çok kişi gibi bizde yaşadık maalesef. Hesabı satın aldıktan sonra yaklaşık 3 saat içinde satıcı hesabı geri aldı, hesap maili ve şifresi değiştirildi ve artık hesaba hiçbir şekilde erişemiyorum. Yani ürünü tam anlamıyla teslim alamadan, satıcı hesabı geri çalmış oldu. Satıcıya ulaşmaya çalıştım ancak herhangi bir cevap vermiyor. GameSatış canlı desteğe ise mesai saatleri dışında olduğum için ulaşamıyorum, bu nedenle şu ana kadar platform üzerinden bir çözüm de sağlanamadı. Bu aşamadan sonra hesabı kesinlikle istemiyorum. Kredi kartımdan çekilen 2.500 TL’nin tarafıma acilen iadesini talep ediyorum. Ayrıca bu şekilde satış yapan satıcıların GameSatış bünyesinde barındırılmamasını, ilgili satıcıya yaptırım uygulanmasını ve mağduriyetimin acilen giderilmesini istiyorum. Aksi durumda hem satıcı hem de GameSatış hakkında yasal haklarımı kullanacağımı ve konuyu mahkemeye taşıyacağımı bildiriyorum.

Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Steam Hesabı Geri Alındı, GameSatış Mağduriyetimi Çözmüyor

21 Eylül 2025 02:59
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
15 Kasım 2024 14:45