Gamegaraj.com Sorunlu Ürün

13 Nisan 2023 15:32

Gamegaraj dan 4 Nisan da bir bilgisayar siparişi verdim. Sitede de yazdıkları gibi 3 gün içinde kargoya verdiler. Ürün geldiğinde CPU 100 derecelere çıkıyordu. Muhtemelen kapatıp açılmış hatta Bios ekranı bile geliyor mu diye beklenmeden paketleyip yollamışlar. Çünkü ilk açıldığında Bios da 88 derece CPU sıcaklığı gösteriyordu. Ürünü tekrar gönderdim. Şimdi 7 iş günü içerisinde tekrar kargolanır diyorlar. Sanki ben ürünü 1 sene önce almış kullanmış teknik servise yollamışım gibi davranıyorlar. Hatta bize yollarken kargoda bir sıkıntı çıkarsa sorumluluk kabul etmiyoruz diyorlar. Firmada en ufak bir mahcubiyet belirtisi görmedim.

60bin tl ödediğim bir ürüne çok daha fazla özen gösterilmesini beklerdim fakat dediğim gibi hayal kırıklığına uğradım. Hala bekliyorum. Bakalım inşallah en azından sorunsuz bir şekilde bir gün elime tekrar ulaşır.

13 Nisan 2023 15:59 (Şikayetten 26 dakika sonra)
14 Nisan 2023 20:59

Cevabınız için teşekkür ederim fakat hala ürünümle ilgili bir aksiyon alındığını düşünmüyorum. Ürünümle ilgili hala bir arama yapılmadı. 4 Nisanda verdiğim sipariş sanırım elime en erken 17 Nisanda geçecek. Beklemedeyim.

18 Nisan 2023 21:39

Bugün sonunda bilgisayar elime ulaştı. Her şey tam olarak söylediğim gibi olmuş. Bilgisayarın testini yapmayı bırakın, açıp Bios ekranının gelmesini bile beklemeden kapatıp yollamışlar. Sorun yukarıdaki "copy paste" firma cevabında yazdığı gibi kargo ile ilgili değil montaj sırasında soğutucu üstündeki yapışkan zımbırtının çıkartılmadan montajının yapılmış olması. Ve bu sorunu anlamak için sadece bilgisayarı açıp Bios ekranı gelene beklemek yeterliydi. Firma sitesinde yazan bilgisayarların testlerinin yapılarak yolladığı bilgisinin gerçeği yansıtmadığı ortada. Ayrıca 11 nisanda ellerine ulaşan ürün için 17 nisanda arayıp sizin bilgisayarınız yeni alınmış olduğundan öncelik verdik dediler. Benim buradan anladığım o dönemde alınan tüm bilgisayarlar geri gönderildi ve 6 günde öncelikli olduğu halde ancak sıra geldi. Hayal kırıklığı yaşatmış olsa da istediğiniz şekilde özelleştirmeler yaparak sizin için bir bilgisayar toplayan bir platform olması güzel bir şey. Eğer uzman kadrolarını yenilerseler şirket açısından çok daha iyi olacağını düşünmekteyim. Ben bir şekilde bilgisayarıma ulaştım ve şu an bir sorun gözükmüyor. Umarım böyle bir ihmal şirket için de bir ders olur ve başkası bu durumu yaşamaz. Fakat bu site üzerinde şikayetleri incelediğimde ilk olmadığımı ve büyük ihtimalle son da olmayacağımı söylemek çok da gerçek dışı bir tahmin olmayacaktır.

Umutcan sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Masaüstü Bilgisayar Sürekli Kapanıyor, Sorunum Çözülmedi

Umutcan