Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Üçay Mühendislik Doğalgaz İçin Petek Ve Kombi Takmak Herkesin Harcı Değilmiş

Üçay Mühendislik Doğalgaz İçin Petek Ve Kombi Takmak Herkesin Harcı Değilmiş
16 Kasım 2023 22:24

Urla' da oturuyorum. Bugün tesisatı hazır olan evimize dogalgaz için kombi ve petekler takıldı. Hem daireye giriş hem üst kata çıkış için duvar delme işlemi yapılmış ve evdeki hiçbir eşyanın toplanması için önlem alınmamış, uzerlerine maskeleme örtüsü örtmek akil edilmemiş ve dolayısıyla inanılmaz pis çalışılmıştır. Duvarın ince tozu koltuklar mutfak eşyalarına ve yine baharatlıklar gibi içine toz girebilecek tüm eşyalara nüfus etmiştir. Gelmeden önce sadece halıları toplayın uyarısının yeteceğini düşünüyor olmak nasıl bir işbilmezliktir gerçekten anlayabilmiş değilim. Bu şekilde çalışan firma yetkilisi ya da çalışanının müşteriye saygısının olmadığını düşünüyorum. Benden sonra kim yanarsa yansın iş yapışıyla sanırım iyi bir firma olmanız imkansız. Mümkün olan her platformda yaklaşık 5 saat evle nasıl uğraştığımı duvar delerken elektrik süpürgesiyle çalışmayı nasıl akıl edemediğinizi tüm dünya duysun istiyorum. Neyse ki bu vizyonsuzlukla sanırım büyümeniz imkansız. Eşyalı bir evde tadilat yapmanın bir prosedürü vardır diye düşünüyorum. Tüm duvarlara siyah parmak izlerinizi bırakmak da nedir? Evlere bu kadar hor müdahale ediyor olmanızı büyük bir düşüncesizlik ve iş bilmezlik olarak nitelendiriyorum.

Sabiha sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2023 23:24

Temizlik Firması İle Yaşanan Hayal Kırıklığı

13 Ocak 2025 22:03
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2023 08:11