Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan
30 Ağustos 2024 18:15

2019 yılından beri oturduğum dairede sorun üstüne sorun yaşıyorum. Soğuk problemi. 2 kere pis gider banyolardan su basması yaşadım. Sebep bez atığı denildi ama değil o saçma sapan rögar çekvalfleridir. İşkence bitmiyor. Allah'tan korkun. Şu anda evimin yarısına kadar duvarlar nem küf içinde, bütün süpürgelikler kalktı. Aynı problem ilk taşındığımda vardı.

O kadar saygısız çalışanlarınız “kağıtlar erken yapıştırıldı nem yapmış” “yok acaba yerleri çok mu nemli siliyorsunuz” diyecek kadar akla zarar laflar edip alay ettiler. Bu kadar yıllık alın teri birikim yatırdığım bir ev aldım. Hayatın bunca zorluklarına ilave (annemi kaybettim, kardeşimin hastalığıyla uğraştım, cumartesi dahil çalışan bir hekim olarak bu 5 yılda bir huzur nefes bu evde alamadım. Baş belası bir inşaatla bizleri kaderimize terk ettiniz.

Sizi bütün medyaya memlekete rezil etmek lazım. Arkanızı Emlak Konut'a dayayıp bu işten sıyrılamazsınız! Ben şu anda bahçeden işlem yapılacak, bütün yeşil alanım, ağaçlar mahvolacak, zarara uğrayacağım. Emeğim, param boşa gidecek. Evin içinde yaşayıp o pisliği nasıl temizletip yaptıracağım. Yatarken koyun başınızı yastığa uyuyun.

Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Zeno Orman Park Evleri Kabusu

10 Eylül 2023 11:51
Sabiha sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2023 23:24
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Taşındıktan Sonra Bitmeyen Eksikler Ve Adil Olmayan Aidat Talepleri Mağduriyet Yaratıyor

15 Ağustos 2025 21:51