Burak sonuçtan çok memnun

24 Eylül 2024 18:29
Burak'ın Teşekkür Mesajı
“Şubedeki müşterim temsilcim benimle iletişime geçti ilk günkü çok nazikti. Gerekli açıklamaları yaparak çözüm önerisini sundu ve yardımcı oldu. Ayrıca şube müdürü de benimle iletişime geçti oda aynı şekilde destek oldu. İkisine de teşekkür ederim.”

Fuzul Evim kendi resmi web sitesinde online ödeme sayfasında Kocaman Taksit öde butonuna basınca açılan sayfada sözleşme bilgileri, t. C. Kimlik no bilgilerini girip Taksit veya Ara ödeme seçeneğini seçip ödeme sayfasını açıyorum ve ekrana bütün bilgilerim taksit sayım ödeyeceğim tutar gibi bilgiler çıkıyor. Kredi kartı bilgilerimi girdiğimde ise ödeme alınamadı uyarısı alıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda oradan sadece katılım payı ve ipotek ödemeleri yapabilirsiniz bilgisi almaktayım. Sorunum şu ben o sayfayı görüp bütün işlemlerde son aşamaya kadar sorun yaşamadığım için ödeme yapabilmek için nakit paramı karta yatırdım ve şimdi ödeme yapamıyorum kartla, elimdeki parayı da karttan geri alamıyorum. Şimdi nasıl ödeme yapacağım diye çare aramaktayım. Müşteri hizmetleri de yardımcı olmuyor. Katılım payını kartla alabiliyorsunuz da bu ödemeyi neden alamıyorsunuz. Ha madem alamıyorsunuz resmi web siteniz bu sayfayı neden taksit ödeme seçeneği ile müşteri erişimine açıyor ve sayfanın altında koca koca kredi kartları logolarını koyup insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Bir hatanız varsa ve bu hata yüzünden biri mağdur oluyorsa ona destek olma erdemini de göstermelisiniz. İkinci şikayetim CİMER aracılığıyla olacaktır.

25 Eylül 2024 12:51 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Durumun çözümlenmesi adına en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Talepleriniz bizim için çok değerli, bizlere her türlü soru ve önerileriniz ile ilgili ulaşım sağlayabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

25 Eylül 2024 14:40

Ay sonuna kadar bu iş çözülmez ise mecbur para yatırdığım karttan nakit avans olarak parayı geri çekmek ve faizsiz diye girdiğim sisteme faiz karıştırmış olacağım. İletişim olarak müşteri hizmetleriniz çok yetersiz birini aradım bakım çalışması var dedi biri aradım kapalı yapamazsınız dedi her aradığım bir şey diyor en sonunda şubeme yönlendiriyor. Ödeme ile alakalı bir birime bir tanesi aktaramıyor. Yazılı olarak mail adreslerinize de yazdım dönen yok. Ne hikmetse buradan halka açık bir talep olunca hemen geri dönüş yapıldı. Ay sonundan önce dönüş yapılmasını rica ediyorum. Ve dönüş yapıldığında iş nedeniyle telefona cevap veremeyebilirim. Yazılı dönüş ya da ben geri arama yaptığım da karşılayan birimin destek olabilmesini rica ederim

26 Eylül 2024 14:47

Taahhüt Edilen Finansman Teslim Edilmedi, Müşteri Mağdur Edildi

20 Mayıs 2025 20:35

13 Mart 2024 09:02
Fuzul Ev Sistemlerine Kendileri Bile Hakim Değiller. Mağdur Ettiler.
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 15:06

Fazla Ödediğim Tutarın İadesi İçin Günlerdir Çözüm Alamıyorum