Fuzul Ev'den Pişmanlık Dolu Deneyim

Fuzul Ev'den Pişmanlık Dolu Deneyim
26 Aralık 2023 13:09

Fuzul Ev pişmanlıktır! Araba alacağım vaadiyle girdim, başta her şeyi konuştum, kefil şartı falan yok dediler. Her şeyimi anlattım, aylık ödeyebileceğim meblağı falan, her şey iyiydi güzeldi imza atana dek. Sonra imzayı attıktan sonra kefil şartı oldu. Sonra arabaya mini kasko falan istediler, yüksek model bir araba da değil alacağım. Neyse, kefili buldum. Aradan zaman geçti. Teslimat günü geldi. Kefili sıkıntı etmeye başladılar ve teslimatımı yapmadılar. Arkadaşlar kesinlikle girmeyin şimdi. İçeride çalıştığımız parayı diyerek 13.000 TL paramı aldılar, ödediğim taksitlerimi de geri vermiyorlar.

29 Aralık 2023 14:39

Paramın iadesini talep ediyorum 29.12.2023 tarihinde iade yapacağız dediler bekliyorum bu durumda bile insanları mağdur ediyorsunuz helal olsun size. Kareslerim girmeyin fuzul evine kesinlikle yazık günah para pul oldu işletiniz paraları ödememi kendi yaptım ödememi acilen iade istiyorum.

Ek
26 Aralık 2023 14:23 (Şikayetten 1 saat sonra)

Yagmur
Yagmur

Merhaba aldınız mı aracınızı süreç nasıl ilerledi benim arkadaşımda girdi ama ben güvenmiyorum araç veriliyormu kesin

Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Otomotiv Teslimat Sorunu Ve Kefil Zorunluluğu

16 Ağustos 2024 18:31
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2023 20:53

Fuzul Otomotiv Kategorileri