Steve sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Ev Param Eriyor Ve Ben Bir Şey Yapamıyorum!

20 Ekim 2023 16:48

Fuzulev'den yıllardır mağdurum önce sistem şimdi ise gecikme... Enflasyona bağlı kazanç sağlayan ve umut satan nitelikli düşünce yapısı ile Türk insanını mağdur edendir...

Param eriyor ve ben bir şey yapamıyorum üstüne üstlük kura çıkmadığından artık verdikleri 32 ay sonu olarak katıldığım sistem neticesindeki evi dahi alamıyorum çünkü paramın değeri düştü ev ve araba fiyatları çıktı... Dedim bari paramı alayım kurtulayım; Önce bir hafta dendi şimdi ise 2 hafta dediler ve bugün 2. Haftanın son günü.

profile profile profile
20 Ekim 2023 17:40 (Şikayetten 52 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, değerlendirmeye alınmıştır. Konu hakkında tarafınıza en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Fuzulev Müşteri İlişkileri Birimi

20 Ekim 2023 19:07

Bu kadar mağduriyet olmaz hakkım haram olsun.!

23 Ekim 2023 19:09

Sadece hayal satan ve mağdur eden değiller üstüne üstlük bir de yalan konuşuyorlar... Cuma-Cumartesi 2 gün üst üste 2 temsilci aradı ve sorunu çözmediler bir de utanmadan cumartesi günü haftanın sonu deyip pazartesi soruna odaklanacaklar mış ve şimdi pazartesi saat akşam 7 oldu halen ne arayan ne soran var madem sözünüzü genel tabiri ile tutmayacaksanız ne bu işlerle uğraşıp milleti Hakkını yiyorsunuz.!

Yalçın
Yalçın

Allah yardımcın olsun bende araç için girdim kura da cıktı ağustos ayından beri paramı versinler diye beklıyom keşke girmeden önce buradaki yorumları okusaydım

Akif
Akif
Şikayeti Çözüldü

Ne sebeple ağustos ayından bu yana araç teslimatı için bekletiliyorsunuz sözleşmenizde teslimat süreleri belirlenmiştir. Azami 45 gündür sizin dediğinize göre 77 gün oluyor siz bu şekilde mahkemeye vermeye bile hak kazanmış olursunuz. Ne diye bekletiyorlar bu kadar?

Ceren sonuçtan çok memnun

Fuzul Ev Şikayetimizle İlgilenilmesini İstiyoruz