Furpa Market Bursa Osmangazi Yeşilova Kasiyerlerin Kötü Tavrı

06 Ağustos 2024 23:40

Bursa ili Osmangazi ilçesi Yeşilova Mahallesi Yeşilova Mezarlığı karşısında yer alan Furpa Market isimli marketten 06.08.2024 günü saat 22.30 sıralarında gündelik market alışverişimi yapmak için markete girmeye çalıştığımda giriş kapısının kapalı olduğunu gördüm. Oradaki görevli çıkış kapısından girebileceğimi söyledi. Bunun üzerine ben de çıkış kapısını kullanmak suretiyle markete girdim. Kuruyemiş reyonundaki ürünlerin yerleri değişmiş olduğu için ürünü aramaktaydım. Kasiyer olarak görevli olan kadın "biraz hızlı olur musunuz marketi kapatacağız" dedi. Ben de "tamam fakat aradığım ürünü bulamıyorum" dedim kadın eliyle işaret etti ve ürünü aldım. Kasaya geçtiğimde farklı bir kasiyer kadın bana sertçe yüksek bir sesle söylenmeye başladı. "Neden hala giriyorlar içeri anlamıyorum, kasayı kapatmaya çalışıyorum burada ya" dedi ben de "arkadaşınız beni buraya yönlendirdiği için bu kapıdan girip alışverişimi yaptım" dedim o da "aynen öyledir" diyerek tersledi. Müşteriye karşı kaba ve sert bir tutumları vardı. Özellikle kasadaki kadın beni tavırlarıyla çok rahatsız etti. Ayrıca bu ilk kez bugün olan bir şey değil asla güler yüzlü hoşgörülü değiller hep ters bir tavır içindeler.

02 Haziran 2024 22:56
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2023 20:29

20 Mayıs 2024 23:48