Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Fujitsu Klimada Ana Kart Sorunu Ve Parça Bulunamaması

05 Eylül 2024 16:15

Bir ay kullanmadığım klimanın ana kartı bulunamıyor,
İsmine ve ait olduğu ülkeye hiç yakışmayan bir uygulama,
7-8 yıl önce evime iki adet klima taktırdım,
24.000 BTU olan salona takıldı, her yıl 20 gün kadar kullanıldı, hala sağlam bir şekilde kullanılıyor.
Yatak odasına 12.000 BTU olanı taktırdık, başlangıçta deneme amaçlı birkaç kez çalıştırıldı, 7 senede toplam bir ay çalışmadı, bu yaz çalıştırmak gerekti. Bu sefer de klima çalışmadı. Ustalar dış ünite ana kartının arızalı olduğunu söylediler ama Türkiye'de yokmuş.

08 Eylül 2024 15:50

Şikayet var sitesine Fujitsu klima İklimsa ile şikayet yazdım daha hiçbir gelişme olmadan anket yapılıp şikayet var sitesinin değerlendirmesi geliyor. Fujitsu firmasından müspet veys menfi bir çözüm yolo gösterilmediki ankete olumlu veya olumsuz yazayım

05 Eylül 2024 17:35 (Şikayetten 1 saat sonra)

Lütfen cihaz kodu adres bilgisi ve görüştüğünüz servis bilgini paylaşırmışsınız iç dış ünite kodu iç mi dış ünitemi arızalı ayrıntılı bilgi lütfen

05 Eylül 2024 21:40

Fujitsu General klima zamanında İklimsa'dan alındı, İklimsa montajını yaptı, Ünite iç modeli : ASHA12LGC Dış ünite modeli: aohr 12 lgc İç ünite s. No. : EE024068 Dış ünite s. No. : E018481 Ayvalık general klima yetkili servisi uzman klima ilgilendi İklimsa maalesef çok dolu olduğundan 2 aydır gelemedi

05 Eylül 2024 21:46

Dış ünite ana kartının arızalı olduğu ve Türkiye'de bulunamadığı ifade edildi

02 Kasım 2024 17:06

Ciddi bir kuruluş en azından cevap verme nezaketini gösterir

Ömer
17 Temmuz 2023 14:48

Abdul
16 Temmuz 2024 11:54
Abdulmuttalip sonuçtan hiç memnun değil

Regal Klima Arızası: Sürekli Tekrarlayan Sorunlar Ve Yetersiz Servis Desteği

Ferhat sonuçtan memnun

Sürekli Arızalanan Klima Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Ferhat
29 Temmuz 11:35
"Merhabalar uzun süren arıza tespiti sonucu ECA teknik servisi 4 defa kart değişimi yaptı fan motoru değişimi yaptı hiçbir ücret talep etmediler. Gelen teknik ekip gayet ilgiliydi baktılar olmuyor ister parasını verelim ister yeni klima getirelim dediler ücret talep etmeden sorunumu giderdiler ben yeni klima istedim yenisini getirdiler sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim"