Hasan sonuçtan çok memnun

Garanti Ve Kurulumda Yaşanan Sorunlar

02 Aralık 2024 17:57
Hasan'ın Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkür ederim işim holloldu”

Ürünü bugün teslim aldım, 24 binlik klima. WhatsApp hattına yazdım, garanti ve kurulum için randevu istedim. Benden barkod istendi, barkodun nerede olduğunu bulamadım dediğimde, kapağında diye cevap aldım. Kolinin sadece bandını kaldırıp barkodu okudum. Şimdi destek diye belirttikleri hat, köstek oldu ve garanti kapsam dışı, kurulum ücretini öderseniz ekip göndereceğini söylüyor. Size dürüst bir şekilde bandı açtığımı söyledim, siz bana klimayı komple çıkartmışsınız dediniz. Görmeden neye istinaden konuşuyorsunuz? Benim işim görülmezse mahkeme sürecini başlatacağım, bilginiz olsun.

03 Aralık 2024 11:58 (Şikayetten 18 saat sonra)
Hasan
Hasan
13 Aralık 2024 13:07

Çok teşekkür ederim işim holloldu

Ergun
Ergun

Ateş olmayan yerden duman tütmez. BİM bu hafta bu üründen indirimli satacakmış. Almadan bir ön araştırma yapmak istedim. İlk bu site geldi aklıma, her ne alacaksam, almadan önce buradan ön araştırma yaparım daima. Burada fujiplus klimaya ilişkin özellikle kurulum ve diğer servis hizmetlerinin, ne kadar yetersiz olduğuna iyice emin olduktan sonra, buradaki vatandaşlarımızın ne sıkıntılarla karşı karşıya geldiklerini öğrendikten sonra, onların da tavsiyelerini dikkate alarak, yarın BİM şubelerinde satışa sunulacak olan bu klimaya, değil 36.900,00 TL., bedava promosyon vermiş olsalar dahi ne yarın ne de başka bir zaman almamaya kesin ve net karar verdim. Değerli tüketici kardeşlerim, uyarınız için sonsuz teşekkürü bir borç bilirim. Bütçe açısından ekonomik ve tüketici dostu Kaliteli ürünler ve hizmetlerle buluşmamız temennisi ile siz tüketici kardeşlerime sağlıklı günler dilerim. 24.07.2025

03 Temmuz 2024 17:31
Esat sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2024 17:41

23 Haziran 2024 23:48