Tom sonuçtan hiç memnun değil

Ftrade Para Çekemiyorum Ve Kimseye Ulaşamıyorum!

22 Nisan 2024 14:33

Ftrade tarafından mağdur edildim ve hesabımdaki param ödenmedi. K*** d*** Adlı kişi tarafından aranarak güvenilir bir firma olduğuna inandırıldım ve firmaya para yatırarak hesap açtırdım. Hesabımda kar elde edip bakiyem artınca ve nakit ihtiyacım olunca çekim talebinde bulundum; ancak bana farklı bahaneler öne sürülerek çekim taleplerim reddedildi. Ftrade hesabımdan kimseye ulaşamıyorum. Uzun vaatler ve danışmanlık yapacaklarına dair sözler verdiler. Paramı yatırdım ve yol gösterdiler. Öncelikle biraz kazandırdılar sonra ise paramın tamamını kaybedeceğim bir işlem yaptırdılar. İşlemi kapatmak istediğimde sürekli 'geri dönecek, bekle' dediler. Paramın tamamını kaybetmek üzereyken 'kurtarabiliriz' dediler ve sigorta yapmamız gerektiğini söylediler. Bunun için tekrar para yatırmam gerektiğini belirttiler. İnandım ve tekrar para yatırdım. Sonuç olarak parayı sıfırladık. Sigorta 20 günde parayı verecek dediler ancak 3 ay geçmesine rağmen hala sigorta parayı vermedi. Yetmedi, ikinci bir hesap açtım ve oradan elde ettiğim biraz karı çekmek istiyorum ama hala çekemiyorum. Artık kimseye ulaşılamıyor ve kimse telefonlara cevap vermiyor. Şirketi fca lisansı için fca'ya şikayet edeceğim ve dava açmayı düşünüyorum. İlgili iletişim numaraları +9085056001**, +905*******43, +4474403282**, +4474219529**, +905*******72'dir.

13 Haziran 2024 12:28

Https://webtrader. Fatura (.) der. Ltd/ https://ftrade4. Pro/ https://acc. Ftrade. İnfo/ hesabımdaki parayı çekemiyorum. Dünya borsalarında işlem yapıyoruz diyerek benden parayı aldılar. Bir iki kazandıktan sonra parayı batırdılar kurtarmak için tekrar para istediler. Tekrar para yatırdım bu sefer onların dediğinin tersini yaptım ve hesabımda yüklü miktarda para var, bir kısmını çekmek istediğimde beni engellediler. Sürekli 4-5 ayda bir internet sitesi değiştiriyorlar. Hiçbir şekilde telefonlarına ulaşamıyorsunuz. Eğer sizden para geleceğine inanırlarsa ulaşabilirsiniz ama siz para çekecekseniz ulaşılmıyor. Acemi yatırımcı ararlar bunlar bilenlerle iş yapmazlar mesela dürüstlerse SPK çalışanı banka çalışanı veya avukat olduğunuzu söylediğinizde de size hesap açsınlar. Yok hemen telefonu kapatırlar. Lütfen inan mayın bunlara.

27 Mayıs 2024 12:10

Öncelikle başlangıçta halka arzlara girdim. Ve bir miktar kazandım sonra halka arzlara artık bizim sistemden giremezsin dediler. Anlaşmalarını bitirmişler. Bende başka emtiaları denedim bazen kazandım bazen kaybettim. Yönlendirmelerinin bir çoğu yanlıştı. Cocoa ya ben 5400 e çıkacağını söyledim 2400 den beni ikna edip sell yaptırdılar. Ben bozacağım zararla çıkayım dedim. Geri dönecek inanmazsan sigorta yapalım zararla çıkma dediler 20 bin dolarımı sigortaladılar. Eğer her şeyimi kaybedersem sigorta ödeyecekmiş. Nasıl ikna oldum anlamadım. Sigorta neticede ödeyecek dediler ama aradan 4 ay geçti ve telefonlarımı kapattılar hesabımda hala 10000 dolarım var ama kimseye ulaşamıyorum danışmanım telefonunu değiştirdi. Sabit telefon hatlarını kapattılar. Destek hattı hiçbir şekilde cevap vermiyor. Para çekim taleplerime cevap verilmiyor.

22 Nisan 2024 14:42

Https://ftrade. Pro/ sayfasında yetkili olduklarını söyledikleri Ftrade Fa Traders Limited şirketi artık fca tarafından yetkili bir firma değilmiş. Fca sayfasında : Bu firma artık düzenlemeye tabi faaliyetler ve ürünler sağlayamıyor ancak daha önce fca ve/veya pra tarafından yetkilendirilmişti. Gibi bilgiler yazıyor. Firmadan paramı çekemiyorum ve firma telefonlara cevap vermiyor. Bazı telefon numaraları kapanmış.

profile profile profile
23 Nisan 2024 23:58

Bazı kimseler şikayetlerinden vazgeçmiş merak ediyorum paralarını aldıkları için mi şikayetlerinden vazgeçtiler.

Şikayeti geri alın diyorlar sonra bir gelişme yok

Tom

Bana geri dönüş bile yapmadılar

Ftrade ye yatırım yapmayın paranızı alamazsınız

Sezer sonuçtan hiç memnun değil

Sezer
14 Nisan 2024 20:25
Ftrade Yanılttı
Ftradein sonuçtan hiç memnun değil

Ftradein
12 Nisan 2024 02:07
Ftrade Yatırım Hesabımdaki Paranın Kaybı Ve İletişimsizlik Sorunu
Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 2024 16:21
Fborsa.pro Forex Yatırımımda Beklenmedik Sorunlar