Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hayatımda Böyle Dikiş Görmedim! 😡

Pelin
24 Ocak 2024 00:097.889

FSM İstanbul Ataşehir Fatih Sultan Mehmet Hastanesi safra kesesi ameliyatı sonrası taburcu edildikten iki gün sonra banyo yapmak için bandajlar açıldığında şoka girmemizi sağlayan görüntülerin resimlerini attım. Dikişlerde açık bırakılan yerler çok net. Ayrıca bu nasıl dikiş. Hayatımızda bu şekilde dikiş görmedik. Davacıyım. Tazminat davası açacağım ve sağlık bakanımız F******** K*** ya ulaşana kadar bu davadan vazgeçmeyeceğim. Benim canım yandı başkalarının yanmasın. Hasta bakıcılara mı diktirdin iz ne yaptınız bilmiyorum ama sessiz kalmayacağım. Biraz iyileştiğimde gerekirse hastane önünde kamuoyu oluşturana kadar çabalayacağım.

İrem
İrem
21 Nisan 2024 01:42

Naptınız iyileşti mi yoksa benim de şu an öyle bir dikişim var hatta daha kötü

İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Kasık Fıtığı Ameliyatı Sonrası Yaşadığım Sorunlar

Ertuğrul
13 Ekim 2023 01:143.879

04/02/2022 tarihinde İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesinde Genel Cerrahi Servisinde Dr. T***** E****** kontrolünde Liec...

FSM Eğitim Ve Araştırma Hastanesi En Kötü Hastane

FSM Eğitim VeAraştırma Hastanesi En Kötü Hastane

Aycan
FSM Hastanesi Ayaktan Hasta Acil ( Yeşil Alan )

FSM HastanesiAyaktan Hasta Acil ( Yeşil Alan )

Yusuf