23 Eylül 2024 21:40

Fp Pro teknik servise yaklaşık bundan iki ay önce 14 Pro Max telefonumu ekran camı ve kasa değişimi için gönderdim. Başta kontroller yapılıp sonra cihaz için bir fiyat çıkaracaklarını söylediler. Bir süre sonra kasa ve ekran camı için 25.000TL bir ücret ödeyeceğimi söylediler. Ben de onayladım. Aşağı yukarı 1.5 ay boyunca cihaz tamir için cihaz orada kaldı. Sonra cihaz geldi taktıkları ön cam darbeliydi ekranın yarısı siyah yarısı beyazdı WhatsApp'tan ekranın resimlerini attım gönderin bakalım dediler gönderdim. Onlardan kaynaklı olduğunu tamirini yapıp göndereceklerini söylediler. 2 ay oldu cihaz halen gelmedi aradığımda derdimi anlatacak yetkili bile yok. Orada burda biz öyle iyiyiz böyle iyiyiz Instagram videoları ile zıtlık içindeler. Kalite işçilik kötü bekleyeceğiniz süre ise yanınıza kar kalır. Müşteriyle ilgilenmemek mağdur etmek uzun süre bekletmek ne desen var umarım bu şikayetimi dikkate alırlar ve insanları bu duruma düşürmezler. İlk gönderim 02.08.2024 tarih 23.09.2024 cihaz halen yok

Yasin

Ben de göndermeyi düşünüyordum vazgeçtim

Burak sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2024 06:34
İphone 14 Pro Max Tamir Sürecinde Hayal Kırıklığı

Fppro Teknik Servis 2 Ay Oldu Cihazım Tamir Olmadı!

12 Temmuz 2024 10:46
Fppro Teknik Servis 2 Ay Oldu Cihazım Tamir Olmadı!

03 Kasım 2023 16:51