Soner sonuçtan hiç memnun değil

Soner
06 Eylül 2023 22:31

Gaziantep Ford Doğanlar servisinde 3 hafta önce arabamın bakımını yaptırdım. 3 yaşındaki arabam bakım sonrası 1 Eylül cuma günü Mersin'de akü bittiğinden yolda kaldı. Akünün ölçümünü yapmadılar ya da bize bilgi vermediler. Gaziantep Doğanlar servisi aradığımda diğer gün aracın garantisinin dolacağını söylediler. 2 Eylül Cumartesi günü servise gittiğimde ise 1 Eylül günü garantinin dolmuş olduğunu söylediler. İtiraz edince pazartesi gelin aracı bırakın dediler. Tabi bu esnada biz genel merkeze şikayette bulunduk. Şikayeti geri alın dediler. Pazartesi garanti kabul etmiyor deyip ücretli değişim dediler. Ben de değiştirmeyin dedim. Aracı almaya gittiğimde bakım naylonu üzerinde direksiyon streçli ve pis şekilde teslim aldım. Yıllardır 2009 model arabamı bile servise götürürken yeni arabamda bu sıkıntıyı yaşadım. Gaziantep Doğanlar servisinde yıllardır benimle ilgilenen kişi işten ayrıldıktan sonra son 2 bakımdır farklı kişilerde problem yaşıyorum. Önceki bakımda da özellikle bakılmasını istediğim ve not aldıkları soruna hiç bakmamışlardı bile. Servis puanlama kayıtlarında mevcuttur. Mağduriyetimin bedelsiz akü değişimi ile giderilmesini ve servis sebebiyle daha önce işleme alınması gerekirken garantinin bitmesini bekleyen Gaziantep Ford Doğanlar servisine yaptırım uygulanmasını talep ediyorum. Ford firmasına kesinlikle yakışmıyor.

06 Eylül 2023 22:44 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
03 Ekim 2023 18:13
Ford Servisinde Yaşadığım Sorunlar

Ford Gaziantep Servisi: Garanti Kapsamında Hizmet Alamama Sorunu

Batuhan
12 Mart 15:44
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Gaziantep Ford Doğanlar Kapatılsın

20 Haziran 2024 16:19

Ford Focus'ta Egzoz Emisyon Ve Yağ Arızası Sonrası Mağduriyet

Umut
08 Temmuz 12:24
Hamza sonuçtan çok memnun

Hamza
26 Eylül 2023 09:59
"Türk Telekom alt yapısından kaynaklı arıza varmış. Beni aradılar ilgilendiler. Urfa'dan Antep'e kadar teşekkür ediyorum. Başarılar dilerim"
Ford Gaziantep Doğanlar Servisi Müşteri Hizmetleri