Ford Transit Bazen Çalışmıyor

İbrahim
İbrahim
24 Eylül 2023 00:2210.319

2021 Ford Transit öğrenci servisi var, araç çalışıyor. İstop edince bazen marşa motoru çevirdiği halde araba çalışmıyor. Hiçbir arıza vermiyor, sürekli ara ara yapıyor. Servisine gittik, araç onun yanında normal çalıştığı için arızayı görmeden bir şey yapamam diye söyledi. Neyden olabilir? Lütfen yardımcı olur musunuz? Hiç arıza da vermiyor.

26 Eylül 2023 12:20 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle Ford’u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Ford Otosan Çözüm Merkezi temsilcimiz sizinle en hızlı şekilde irtibata geçecektir. Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Ford Otomotiv San. A.Ş. Müşteri İlişkileri

İsmail
İsmail
21 Şubat 23:31

Aynı sorun bende de var. 2020 model arıza kaydı yok. 3-4 saat bekledikten sonra araç geç marş alıyor. Enjektörleri değiştirdikten sonra oldu bu durum. Siz bir çözüm bulabildiniz mi. Araç çalıştıktan sonra hiçbir problem yok.

Mahmut
Mahmut
14 Kasım 2024 08:28

Hocam aynı sorun benim araçtada var çözdünüz mü sorunu

27 Aralık 2023 22:58

Başkan aynı sorun benim 2.0 Panther 2019 aracımdada vardı arızanın en basit sebebi volan başıma geldi 2019 aracımın volantı sabit volanta çevirdim düzeldi Ford'un yetkili servisleri sadece ezbere olan arızaları çözer. Aracı satarlar ama kolay kolay arıza çözemezler araç arızayı sadece ısınınca yapıyor.

10 Ekim 2023 19:27

Aynı sorun bende de var 2020 Ford transit dolmuş olarak çalışıyor araç ısınınca istop edip tekrar marş yapınca çalışmıyor motor sogudumu çalışıyor nasıl çözdünüz sorunu

Ford Transit Aracımın Enjektör Ve Motor Arızası

13 Eylül 2023 13:2516.657

Ford Transit marka 2020 model aracım aldığım günden bu zamana kadar enjektör ve motor arızası veriyor, 3 senedir araç se...

Ford Transit Araçlarda Yağ Tüketimi Ve Motor Sorunları

Murat
Murat
31 Ağustos 2024 15:1710.592

2024 yılı Mayıs ayı içinde Ford Transit marka 4 adet araç aldım. Araçlardan birincisi 14.000 km'de aracın yağ seviyesi d...

Tümünü Gör
Ford Courier Aracımla İlgili Sağ Ön Lastik Basınç Sorunu!

Ford CourierAracımla İlgili Sağ Ön Lastik Basınç Sorunu!

Fatih
Ford Transport Aldık Pişmanız!

Ford TransportAldık Pişmanız!

Fuat