İlker sonuçtan hiç memnun değil

Ford Otosan Yedek Parça Pişmanlıktır

Ford Otosan Yedek Parça Pişmanlıktır
27 Temmuz 2024 12:14

Ford Otosan, bayinin istediği parçaları sistemde mevcut görünmesine rağmen 20 gündür göndermiyor ve parça gelmediği için onarım tamamlanamıyor. 33AUP082 plakalı aracıma ait istenen parçaların neden gönderilmediği hakkında tüm aramalarıma rağmen geçerli bir neden sunmak yerine sürekli topu servise ya da başka ilgili yerlere paslıyorlar. Aracım engelli aracı olduğundan mağdur olduk. Bizden başka mağdur olan yok. Anlıyorum ki Ford pişmanlıktır. Hele elde olan parçaları 20 gün olmuş gönderememek büyük aymazlıktır.

09 Ağustos 2024 16:24

Asla Ford ve markası Ford olan Herhangi bir ürün satın almayın aldırmayın, mecbur kalır alırsanız servisine uğramayın hele Otosan dan parça bekliyoruz derlerse hemen alın aracınızı ve kaçın arkanıza bile bakmadan kaçın aksi halde arka planda çalışıyoruz beyefendi 1 aydan fazla oldu ama biz arka planda çalışıyoruz. Arka planı telefon tablet arka planı zanneden bir yedek parça servisi, mecbur bırakılma politikası güden bir Ford yönetimi. Yine yeniden herkes duysun Ford ve Otosan pişmanlıktır. Git ata bin eşşege bin en azından yedek parça sorunun olmaz

05 Ağustos 2024 15:21

Ford Otosan dan 1 aydan fazla süredir yedek parça beklediğim 33AUP082 plakalı aracım için bana bir ikame araç veremeyen ya da vermeyen Malatya Ford Ilıcaklar yetkili servis için, buradan aracımı bu servise bırakmanın pişmanlığını yaşıyorum. Müşteri olarak sürecin tamamını kendim takip etmekten yoruldum. Araç engelli kullanımına sunulmuş bir araç olması nedeni ile yeteri kadar mağdur olduk zaten sesimizi duyan bu Allah'ın kulu da yok umarım yaşadığımızı yaşayarak deneyimlersiniz

05 Ağustos 2024 15:19

29 Temmuz 2024 09:24 (Şikayetten 1 gün sonra)
29 Temmuz 2024 14:06

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür etmişsiniz, parçaları bir an önce gönderin bizi mağdur etmeyin de biz de size teşekkür edelim, şikayete binaen aramadınız bile ne teşekkürü anlamadım

29 Temmuz 2024 14:08

Çözüm merkeziniz bile aramadı

30 Temmuz 2024 13:29

Araç belirtilen sürelerde tamiri gerçekleşmediği için artık dava sürecini bekliyor olacağız teşekkürler

Dilek
Dilek

6 Temmuz tarihinde aracımın ön camı kırıldı ön cam ızgarası da yıprandığı için sök tak yapılınca eski işlevini kaybedeceğine karar verdik cebimizden 11 bin i vermeyi göze alıp servisim aracılığıyla sipariş verdik bugün 24. Gün sizinle aynı sorunu yaşayan olmaz olur mu site bu Otosan ile ilgili yedek parça sorunu yüz den kaç şikayetle dolu çok ilgisizler servisin yapacağı bir şey yok depolarında karışıklığı olduğunu iletip duruyorlar. 5 ocakta aracımla kaza yaptım sol arka kapım değişmesi gerekti 1 buçuk ayda geldi kapı Otosan ile kimse baş edemiyor bu sene benim sınavım oldular çözüm sıfır mağduriyet sınırsız

İlker

Aynen aynen değişik bir sistem mağduriyet dışında bir şey yok ama son işte bu bir daha asla

Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Özkan
13 Mayıs 2025 14:31
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Ford Courier Direksiyon Kutusu Parça Bekleyişi Mağduriyeti

Muhammed