Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ford 2024 Yeni Kuga

23 Ağustos 2024 20:31

19/07/2024 günü çok severek aldığım 2024 model Ford Kuga stiline X paket aracımı 1 hafta sonra 170 km hızı geçtiği anda motor yağ sıvı ısısı arttı uyarısı ve hararet lambası full yaktığı için servise götürdüm. Gord mühendisleri ile yazıştıktan sonra beni aracımla uğurladılar. 1 hafta sonra tekrar servise götürdüm ve aracımı o günden beri kullanamıyorum. İkame araç aldım ve hala sorunumun çözülmesini bekliyorum. Sağdan soldan aldığım bilgilere göre yeni kasa Kuga larda aynı sorun varmış. 2 milyon 300 bin tl vererek aldığım aracı 1 haftada sadece kullanabildim. Ne sorunum çözülüyor ne de değişim iade talebim ne yapacağımı bilemiyorum Aman diyorum almak istiyorsanız dikkat

profile profile profile
26 Ağustos 2024 18:36
ford-2024-yeni-kuga-2.jpg
ford-2024-yeni-kuga-1.jpg

Aracım 09/08/2024 tarihinden sonra ilk defa bugün 26/08/2024 tarihinde galiba kontrol için teste çıktı. Gerçekten Ford kurumsallığı bende bitti Fordpass uygulamasıyla aracımı gün gün takip edip fotoğraflıyorum

26 Ağustos 2024 23:59 (Şikayetten 3 gün sonra)
10 Aralık 2024 20:45

3 haftadır geri bildirim talebime cevap verilmiyor. 24 saat içinde cevap verilme kuralı varken bu yaşadığım çok yazık Ford kurumsallığın yanından bile geçmiyor maalesef Daha önce verilen bilgi 15 Ekim- 30 Ekim aracımın teslim tarihi denildi Sonra bu aracın tahmini üretimden çıkacağı tarih diye güncellendi bugün 10 Aralık 2024 hala aracımı teslim alamadım. Bilgi alma hakkımı kullanamıyorum gerçekten Yazıklar olsun

21 Ocak 2025 12:22

Merhaba Yeni gelen aracımı test ettim herhangi bir sıkıntı yok Bana verilen araç yeni üretilen modelden olduğu için bu sorun defalarca fabrikada kontrolden geçtiği söylendi İlk gelen yeni kasa partilerde maalesef hepsinde olmamak kaydı ile bu sorun yasanmis. Bana yeni gelen araç 15 Eylül itaberi ile üretime başlanmış yeni parti araciymis. Öyle bilgilendirme yapıldı. Tescil tarihide zaten dediklerini onayliyo

Yorumlar (25)

Sercan

Teşekkür ederim cevabınız için Bende aldım teslimatı bekliyorum titanyum paket Yakıt konusunda durum nasıl acaba

Sercan

Selamlar ahmet bey yeni aldığınız araç kaç km oldu herhangi bir sorun var mıdır. Anladığım kadarıyla sorun giderilmiş yeni araçlarda

Ahmet

Merhaba aracım şu an 11 bin km oldu dediğiniz gibi sorun giderilmiş herhangi bir aksilik sıkıntı yaşamadım Yeni üretim yapılan araçlarda sorun giderilmiş

Ekrem

Meshur Ford müşteri memnuniyeti hepimizi mağdur etti

Fatih

Beyefendi aracınızı teslim aldığınızı yazmışsınız kazası sürüşler dilerim yeni geleni test etme imkanı buldunuz mu acaba?

Ahmet

Biraz geç cevap yazıyorum aracımı teslim aldıktan sonra epey tedirgindim aynı sorun tekrar olur mu diye Ancak tesadüf eseri tanıştığım Ford teknisyeninin verdiği bilgiden sonra aracı zorlamaya başladım İlk üretimden sonraki yeni üretimlerde (Eylül 2024) sorun çözülmüş bir sıkıntı oluşmadı. Aracım şu an 10.500 km'de

Yasin
Yasin
Şikayeti Çözüldü

Ahmet Bey ben de sizinle aynı sorunu yaşadım. Aracı aldıktan bir gün sonra araç yolda kaldı. Değişim talep ettim. Aracım serviste. İkame araç bekliyorum onu da hala vermediler. Yeni aracı almanız ne kadar sürdü bilgi verebilir misiniz?

Ahmet

Selamlar öncelikle geçmiş olsun. Yeni değişim aracımı 13 Aralık günü teslim aldım ağustos 2024 ten beri surecimiz devam ediyordu. İzmir Arkas bayimizin çok büyük destekleri ile değişimimiz nihayet sonuçlandı. Araç aldığınız bayiniz değişim surecinde çok önemli Umarım en kısa sürede sıkıntınız giderilir

Fatih

Merhaba yeni aracınız geldi mi. Bir sıkıntı var mı? Süreç nasıl işliyor bir sözleşme imzalandı mı?

Ekrem

Kesinlikle katılıyorum bende aldım 2024 8 ayda hararet lambası yakıyor servis rahat tavırlarla üst kapak sökülecek dediği zaman anlıyorsunuz yeni Ford kuganin pişmanlık olduğunu.

Gökhan
Gökhan

Selam, biz de bu aracı alım sürecindeyiz. Birkaç yerde yazılımını güncellediler, sorun giderildi yazmışlar. Detay bilgi verebilir misiniz?

Ahmet

Aracımı servise bıraktığım günden bugüne kadar kullanmadım İkame araç verdiler aracın değişimi onaylandı yeni aracın gelmesini bekliyorum. Ekim sonu geleceği söylendi ama Kasim ortası oldu hala gelmedi aracım Sabir Sabir demekten başka bir çarem yok

Şikayeti Çözüldü

21.08.24 tarihinde aldığım Ford Kuga st Line aracımda 120 km hızdan sonra aşırı sıcaklık uyarısı aldım ve 3 kez servise gittim, sogutma sıvısını değişip gönderiyorlar, şu an aracım serviste, ikame araç yok, perişan olduk, aracımı sattım daha lüks bir araca bineriz dedik hayatımda ilk kez toplu taşımayla seyahat ediyorum, teşekkürler Ford, gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim

Ford 2024 Yeni Kuga
Cevdet
Cevdet

Burak bey merhabalar, yeni değiştirilen araçta aynı haytayı aldınız mı? Son durum nedir bilgilendirir misiniz. Teşekkürler

Sercan

Selamlar yeni araçta herhangi bir sorun var mıdır

Şikayeti Çözüldü

Merhabalar, henüz test etme fırsatım olmadı, 2000 km lere gelince test edeceğim, bana söylenen sorunun giderildiği, umarım bu sıkıntılı süreci tekrar yaşamam...

Fatih

Geçmiş olsun Burak bey. Şikayet çözüldü diye aksiyon eklemişsiniz. Sanırım araç değişimi kabul gördü sormak istediğim eğer düşündüğüm gibiyse yeni aracı deneme şansınız oldu mu. Sorma nedenim bu problemin Mart üretimli araçlarda çıktığı yeni seri araçlarda yani Mart üretimi olmayan araçlarda olmadığı yönünde eğer ön görüm doğruysa aydınlatabilir misiniz?

Aykut
Aykut

Aynı sorun bende de var sonuç alabilen var mı

Ahmet

İzmir Arkas bayisi aracımın değişim talebini yaptı Ford onayladı 15 Ekimde yeni aracımın geleceği söylendi halen ikame araçla idare etmekteyim. Tabii ki aracımın alırken yaptırdığım extralarin telafi edileceği söylendi

Özgür

Aynı sorun benim başımafa geldi bir sonuç alabildiniz mi?

Özgür

Geçmiş olsun bende yarın götüreceğim ilk bırakmamda bir sonuç alamadım. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Sedat

Aracı bayiye bıraktım ikame araç verdiler. Biz gerekli işlemleri yapıp teslim edeceğiz dediler. Minimum 2 gün sürüyormuş. Bakalım geldikten sonra kullandıkça bir sorun olacak mı zamanla belli olacak.

Sedat

Ford yol yardım saat 21:45 olmasına rağmen hala dönmedi. Çok pardon döndü "ilgili birime aktarıyorum" mesajı ile birlikte 7-8 dakika bekledim, bekleme müziği eşliğinde... Ancak kimse ile görüşemedim. Ford bayinde çalışan arkadaşımı aradım "devam et evine git yarın sabahtan bırakırsın servise" dedi. Yani günün sonunda ailemle araç ile yolda kaldık Ford yol yardımı aradık oradan da dönüş olmadı. Kendi inisiyatifimde yavaş yavaş 1 saatte evimize ulaştık. Bu markayı tercih edip durumla karşılaşırsanız başınızın çaresine bakarsınız.

Sedat

Tamamen aynı durumda aynı senaryo ile şu an ailemle birlikte yolda kaldık araç da aynı paket ve aynı model. 444 3673 Ford yol yardımı aradım ancak görüşemedim geri dönüş yapmaları için ilgili numarayı tuşladım ve çoluk çocuk beni aramalarını bekliyorum. Sanırım bu sorun kronik. Ford beni çok yanılttı özellikle motor konusunda bu şekilde bir problem beklemiyordum. Sonucu tekrar buradan paylaşacağım.

Özgür

Bir sonuca ulaştınız mı acaba?

Yunus sonuçtan çok memnun

Sıfır Araçta Motor Sorunu Ve İletişim Eksikliği

Yunus
05 Şubat 2025 13:17
Emre sonuçtan hiç memnun değil

2023 Model Ford Kuga Kronik Titreme Sorunu

Emre
17 Temmuz 2024 16:25
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Ford Kuga İle Yaşanan Teknik Sorunlar

10 Kasım 2024 20:19