Emre sonuçtan hiç memnun değil

2023 Model Ford Kuga Kronik Titreme Sorunu

Emre
17 Temmuz 2024 16:25

Ocak2024 de aldığım 2023 model Ford Kuga aracımda düz yolda sabit hızla gidince araba titreme yapıyor ve sağa çekme sorunu vardı.
Bunu ilk servise götürdüğümde sağ aks'ı değiştirdiler. Sağ çekme olayı düzeldi ama titreme hala devam ediyordu. İkinci defa götürdüğümde ise aynı modelle test yaptığımız araçta da aynı titreme meydana geldiğini ve bir şey yapamayacaklarını söylediler

Bu araba kronik sorunlu ise niye satıyorsunuz Ford bu modelleri test etmiyor mu geri iade talebi oluşturduğumda ise araba hiçbir sorun yok diye itiraz ettiler. Ford Kuga alacaklar bu yazıyı okuyun öyle alın derim

23 Temmuz 2024 12:53 (Şikayetten 5 gün sonra)
Emre
28 Ağustos 2024 17:05

Arkadaşlar geri dönüş sağlanmadı

Ozan

Allah kolaylık versin, benim de bir sorunuma servisler benimle denerken evet bir şeyler var deyip, 2 saat sonra arayıp aracı alın sorun göremedik diyorlar. Marka ürünü arkasında durmuyor, servislerdeki mastertech ler de kurumsal kimliğin arkasına sığınıp sorun yok diyorlar. Müşteriyle yüzleşemiyorlar. Benimle test sürüşü yapıyor bir arkadaş (belli ki yetkisiz biri) sonra mastertech kendi teste çıkıyor (dedikleri bu) ve araçta sorun göremedik diyor. O zaman mastertech çıksın sürüşe de kendisi bana sorun yok desin. Durumunuzu çok iyi anlıyorum, marka sorun çözmekte çok istekli değil.

Ford Kuga Gösterge Panelinde Titreme Otosan

Buse