2023 Model Ford Kuga Kronik Titreme Sorunu

17 Temmuz 2024 16:2510.748

Ocak2024 de aldığım 2023 model Ford Kuga aracımda düz yolda sabit hızla gidince araba titreme yapıyor ve sağa çekme sorunu vardı.
Bunu ilk servise götürdüğümde sağ aks'ı değiştirdiler. Sağ çekme olayı düzeldi ama titreme hala devam ediyordu. İkinci defa götürdüğümde ise aynı modelle test yaptığımız araçta da aynı titreme meydana geldiğini ve bir şey yapamayacaklarını söylediler

Bu araba kronik sorunlu ise niye satıyorsunuz Ford bu modelleri test etmiyor mu geri iade talebi oluşturduğumda ise araba hiçbir sorun yok diye itiraz ettiler. Ford Kuga alacaklar bu yazıyı okuyun öyle alın derim

23 Temmuz 2024 12:53 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle Ford’u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Ford Otosan Çözüm Merkezi temsilcimiz sizinle en hızlı şekilde irtibata geçecektir. Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Ford Otomotiv San. A.Ş. Müşteri İlişkileri

28 Ağustos 2024 17:05

Arkadaşlar geri dönüş sağlanmadı

25 Aralık 2025 14:27

Bu titreme 3 silindirli motorun belirli devirde yakıt ekonomisi için 1 silindiri devre dışı bırakıp 2 silindiri çalıştırmasından kaynaklanmakta.

Ozan
Ozan
22 Ekim 2024 18:24

Allah kolaylık versin, benim de bir sorunuma servisler benimle denerken evet bir şeyler var deyip, 2 saat sonra arayıp aracı alın sorun göremedik diyorlar. Marka ürünü arkasında durmuyor, servislerdeki mastertech ler de kurumsal kimliğin arkasına sığınıp sorun yok diyorlar. Müşteriyle yüzleşemiyorlar. Benimle test sürüşü yapıyor bir arkadaş (belli ki yetkisiz biri) sonra mastertech kendi teste çıkıyor (dedikleri bu) ve araçta sorun göremedik diyor. O zaman mastertech çıksın sürüşe de kendisi bana sorun yok desin. Durumunuzu çok iyi anlıyorum, marka sorun çözmekte çok istekli değil.

Ford Yeni Focus'ta Bitmeyen Sorunlar Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Onur
Onur
13 Eylül 2024 15:506.802

2024 çıkışlı Focus aldık. Almaz olaydık. Araçta titreme vardı servise 3 kez gittim balans ayarı üzerinde durdular fakat ...

Sıfır Kilometre Ford Kuga'da Çözülemeyen Titreme Sorunu Ve Servis Mağduriyeti

Yaşar
Yaşar
11 Ağustos 2025 16:0311.674

2024 model Ford Kuga aracımı sıfır olarak aldım. Aldığım günden beri aracım servisten çıkamadı; 120 km hızdan sonra araç...

2 Destek2 Yorum

Tümünü Gör
Ford Transport Aldık Pişmanız!

Ford Transport AldıkPişmanız!

Abdulrahman
Ford Focus 2016 Gaz Kesiyor, Motor Arıza Yanıp Sönüyor

Ford Focus 2016 GazKesiyor, Motor Arıza Yanıp Sönüyor

Hakan
Ford Yağ Uyarısı Veriyor!

Ford Yağ UyarısıVeriyor!

Harun