Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Ayşenur
11 Kasım 2024 14:28

Hem Ford ASF Yetkili Bayi hem de Otosan A.Ş. yedek parça temini ve hasar onarımı hakkında hiçbir yardımda bulunmadı. Araç 44 gündür yetkili serviste, mağduriyeti gidermek adına yardımcı olmadılar, ikame araç kaskosuz temin edebileceklerini ilettiler.
Mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyoruz.

23 Aralık 2024 09:58

30.09.2024 beyan tarihinde 34KIV347 plakalı şirket aracımızı trafik kazası sebebiyle Soğanlık Kartal Ford ASF Yetkili Servisi'ne onarım için teslim ettik. Bu tarihten itibaren aracın onarımında herhangi bir gelişme sağlanmadı. Hasar bölümündeki yetkili personel yedek parça tedariğinin sağlanamadığını iletti. Araç 2024 model Ford Transit Courier. Hem Ford ASF Yetkili Bayi hem de Otosan a. Ş. Yedek parça temini ve hasar onarımı hakkında hiçbir yardımda bulunmadı. Araç 84 gündür yetkili serviste, mağduriyeti gidermek adına yardımcı olmadılar, ikame araç kaskosuz temin edebileceklerini ilettiler. Mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyoruz.

06 Aralık 2024 13:58

30.09.2024 beyan tarihinde 34KIV347 plakalı şirket aracımızı trafik kazası sebebiyle Soğanlık Kartal Ford ASF Yetkili Servisi'ne onarım için teslim ettik. Bu tarihten itibaren aracın onarımında herhangi bir gelişme sağlanmadı. Hasar bölümündeki yetkili personel yedek parça tedariğinin sağlanamadığını iletti. Araç 2024 model Ford Transit Courier. Hem Ford ASF Yetkili Bayi hem de Otosan a. Ş. Yedek parça temini ve hasar onarımı hakkında hiçbir yardımda bulunmadı. Araç 68 gündür yetkili serviste, mağduriyeti gidermek adına yardımcı olmadılar, ikame araç kaskosuz temin edebileceklerini ilettiler. Mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyoruz.

Ek
Ek
06 Aralık 2024 13:09

06 Aralık 2024 12:57

11 Kasım 2024 17:22 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Geri bildirimleriniz bizim için büyük bir önem taşımaktadır. Görüşlerinizi ilgili ekiplerimizle paylaşıyoruz. Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.

Cemal
Cemal
Şikayeti Çözüldü

Maalesef yedek parça çok sıkıntı bende ABS beyni bekliyorum 2 aydır

Emre
13 Ocak 2025 10:47
Ford Servisinde 75 Günlük Mağduriyet
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Ford Hasar Parça Tedarik Süreci Ve Araç Tedarik Edilmedi

Salih
25 Temmuz 2024 14:06
Ford Hasar Parça Tedarik Süreci Ve Araç Tedarik Edilmedi
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
24 Temmuz 2024 12:34