Eksik Vida Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Eksik Vida Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Yaren
10 Aralık 2024 22:11

Forbest Bozyaka şubesine gittim ve yılbaşı ağacı aldım, yanına süs filan da aldım. Eve geldim ve müsait olmadığım için kutuyu açamadım fakat ertesi gün açıp kurmak istedim. İçinden bir tane vida çıktı ve taktım, tutar diye düşündüm çünkü başka vida yoktu ve ağacın ayağı yamuldu. Forbest cep hattını aradım, içinde kaç tane vida olması gerektiğini sordum. Ben de çıkan vida sayısını söyledim ve içinden eksik çıkmadığını, ama ben mağazadan ayrılırken iki vidanın düştüğünü belirttiler. Mağazanın kaçta kapandığını öğrenmek istedim, 'kapatıyoruz, 5 dakikaya' dediler. Yakın bir yerde oturuyorum, çalıştığım için gün içinde gelemem ve benim geldiğim saatler bu civarda, nasıl yetişeceğim size dedim. Bana farklı bir tavırla 'bizi ilgilendirmez, biz burada bekleyemeyiz, insanları bekletemem' gibi bir tavır aldım. Ben de '10-15 dakika beklerseniz zaten gelirim' dedim. Ufak bir konuşmadan sonra tamam dediler. Gittim vidaları almaya, zaten almam bir işe yaramadığını fark ettim. Eve geldiğimde vidaları takmama rağmen ayak kırıldı. Bana söyledikleri tek şey, ağaçların garantisi olmadığı. Hiçbir şekilde müşteriyle güzel ilgilenmiyorlar. Yapıcı değiller, daha çok kendini savunmaya çalışıyorlar ama bu konuda anlattığım gibi savunulacak bir kısım yok. Vidaların eksik çıkması benim suçum değil, vidanın bir tane olduğunu düşünerek hareket etmem çok normal, sonuçta bir tane bile çıkmış ve ilk başta bir sıkıntı yoktu ama parçalar takıldıkça sıkıntı oldu. Yani sonuçta aldığın ürün 2000 TL civarında bir ürün, bu şekilde davranılması hiç hoş değil. Kaç kişiler, bir tanesi de kusura bakmayın demedi, daha çok üste çıkmaya çalışıyorlar. Koyduğum fotoğraf ve videolar, takmaya çalıştıktan sonra kırılan hali.

28 Eylül 2024 23:07

Egemen
28 Ekim 2024 20:28
İnci sonuçtan hiç memnun değil

Sorumsuzluk Ve Kalitesiz Hizmet

28 Aralık 2024 11:16