İnci sonuçtan hiç memnun değil

Sorumsuzluk Ve Kalitesiz Hizmet

28 Aralık 2024 11:16

Aralık 2023 tarihinde Çeyza Orhangazi isimli mağazadan koltuk takımı ve yatak baza başlık aldım. Ürünleri, evim daha inşaat aşamasındayken yetişsin diye önceden aldım ve teslim olmadan ödemeye başladım. Düzgün bir şekilde sonra ürünlerim geldi. İlk şok zaten başlık, makine yağı olmuş bir şekilde geldi. Geri gönderdik. Sonra 2 adet 3'lü koltuk ve 2 adet berjer şeklinde aldığım koltuk takımımın 3'lü olanı, merdivenden demire takılarak yırtıldı. Taşıyan arkadaşlar tarafından sorun etmedim çünkü geri göndersem yine bekleyecektim. Alt kısmına bir makineyle onarım yapıldı. Sonra berjerlerimin birinin ayakları ters takıldığı için öne geldiğini fark ettim. Teslim edildiği ilk akşam söyledim, yapmadılar. Eve gelen misafirlerim berjerlerden düştü. Bunu iş yerine yaptırmaya çalışırken 1 hafta içinde koltuk dikişleri attı. Bu da 4 ay boyunca söylememe rağmen yapılmadı. Sonra 3'lü koltuklarımdan tüyler çıkmaya başladı. Sürekli bir şikayetim oldu. Yani en sonunda dediler ki koltukları değiştireceğiz. Sonra alındı koltuklar ve bana yeni fabrikadan diye içine çökmüş 2 adet 3'lü koltuk ve benim tamir edilmeyen 2 adet berjerim geri geldi. Bu nasıl bir sorumsuzluktur. Ben 1 yıldır ödüyorum, çözüm yok. Burada yetkili bir şey yapmıyor, çözüm yok, koltuklarım değişmiyor. Başka bozuk koltuk geliyor. İş yerinden, oradaki patrondan ve 'koltuk değişti, her şeyi tamam yapıldı' diyen sevkiyattan görevli personelden, buna vesile olan herkesten şikayetçiyim.

İnci
İnci
02 Ocak 2025 10:00

2 Ocak itibarıyla iş yerini aradım halen daha firma ile görüşülmemeiş müdürü de gelmemiş ve daha karar verilmedi denildi koltuksuz oturuyorum evimde ve hala karar verilmemiş bakalım keyif bekliyorum

09 Mayıs 2024 21:57
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
29 Haziran 2024 18:57

Defolu Ürünler Ve Eksik İade Nedeniyle Yaşadığım Mağduriyet

Hayriye
27 Ağustos 2025 18:56

Safiye
13 Ağustos 2023 18:02
Evshop Berjerimin Başlığı Gelmedi.
Ahmet sonuçtan memnun

25 Temmuz 2024 17:11
"Yeni müdür Mustafa Bey derdimize derman oldu uğurlu çeyize yakışır bir davranış sergiledi teşekkürlerimi sunuyorum."
Şikayetim Var Uğurlu Çeyiz Gereğini Yapılmasın Arz Ederim