Flixbus Türkiye, Kamil Koç Otobüsü Gelmedi, Paramı İade Etmedi

27 Haziran 2024 16:23

19 Haziran 22:45 saatine otobüs bileti aldım. 23:29'da müşteri temsilcisine ulaşmaya çalıştım. 29 dakika süren uğraş sonucunda müşteri temsilcisine ulaştım ve aracın yolda arızalandığını öğrendim. Müşteri temsilcisinden araca ait iletişim bilgisi talep ettim yalnız bunu paylaşamayacağını, otobüse ait güncel bilgiyi yine müşteri hizmetlerini arayarak veya web sitesinden takip edebileceğimi söyledi. Ben de düzenli olarak web sitesinden aracı takip etmeye başladım. Araç hiç yerinden hareket etmedi. Uzun zaman geçmesinden sonra 20 Haziran 02:36'da 19 dakika bekleyerek tekrar müşteri temsilcisine bağlandım. Güncel bilgiyi almak için şoförü arayacağını hatta kalmamı söyledi. Birkaç dakika sonra hat yüzüme kapatıldı. Tekrar müşteri temsilcisini 02:57'de aramaya başladım 35 dakika süren bu çağrıyı kimse açmadı. Paramı iade istedim, işleme aldıklarını söylenildi. Ne zaman dönüş yapacaklarını sordum (1 gün mü 1 hafta mı yoksa 1 ay mı) hiç cevap alamadım.

Neshe
Neshe

Para kaldı alamazssiniz ticaret Bakanlığına şikayet yazıyorsunuz BTK sayfasından ayrıca tüketici heyetine de. Vatandaş bu işlemleri yapma, ssa mağdur çok usenmeyin.

Tüketici heyetine şikayetimi ilettim evet. BTK yi bilmiyordum teşekkürler. 🙏🏼

27 Haziran 2024 16:12
Emre sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2024 21:29
Uludağ Turizm Otobüs Gecikmesi Ve İletişimsizlik Mağduriyeti
Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Şükrü
26 Mayıs 2025 16:43