Merve sonuçtan hiç memnun değil

Fizmer Polikliniği Fizmer Bursa Lazer

27 Şubat 2024 19:53

Leke tedavisi için lazer yaptırdım ve seanslarımın ücretini peşin ödedim. Cildimin hassas olduğunu da belirttim, bu lazer aletinin çok iyi olduğu bilgisini verdiler. Ancak durum eskisinden daha da kötü oldu. Yanık oldu ve leke olan bölge daha da siyahlaştı. Lazerden memnun kaldığım için tercih etmiştim ancak üzülerek söylüyorum ki mağdur oldum ve zor durumdayım. Tekrar tercih etmeyi düşünmüyorum.

25 Mart 2024 14:28

Vücut Lazerinden memnun kaldığım için tercih ettim tekrar. Leke için de tedavi istediğimi belirttim. Cilt tipime lekenin derinliği gibi faktörlere bakılmadan q swicth lazer önerildi. Güvendiğim için kabul ettim. Şu an cildim lazer yanığı ve geçmedi. Aynı gün gözaltı renginin açılması için İspanyol ışıltısının iyi olduğu söylendi, onu da denedim. Gözaltım bir aydır şiş ve kızarık. Telefonda konuştuğumda daha önce ki danışanlar da böyle bir şey olmadığı söylendi. İncelediğim zaman sertifika ile açılmış bir yer olduğunu gördüm maalesef. Yorumlara bakınca tek olmadığımı görüyorum. Neyse ki ücret iadesi yapıldı ama yaşanan tahribatı toparlamam bir o kadar zaman ve maliyet istiyor! Önermiyorum!

25 Mart 2024 14:20

Vücut Lazerinden memnun kaldığım için tercih ettim tekrar. Leke için de tedavi istediğimi belirttim. Cilt tipime lekenin derinliği. Gibi faktörlere bakılmadan q swicth lazer önerildi. Güvendiğim için kabul ettim. Şu an cildim lazer yanığı ve geçmedi. Aynı gün gözaltı renginin açılması için İspanyol ışıltısının iyi olduğu söylendi, onu da denedim. Gözaltım bir aydır şiş ve kızarık. Sonrasında incelediğimde sertifika programları ile açılmış bir yer olduğunu gördüm. Telefonda konuştuğumda daha önceki danışanlar da böyle bir şey olmadığı söylendi. Yorumlara bakınca tek olmadığımı görüyorum. Neyse ki ücret iadesi yapıldı ama yaşanan tahribatı toparlamam bir o kadar zaman ve maliyet istiyor. Önermiyorum!

Lazer İşleminden Memnuniyetsizlik Ve Ekstra Paket Baskısı

03 Mart 2025 17:39