Fizikon Tıp Merkezi Fizik Tedavi Kampanya

Kampanya olduğunu, fizik tedavinin ücretsiz olduğunu söylediler ve sadece doktora muayene ücreti ödemem gerektiğini ifade ettiler. Tamam dedim ve 515 TL ödedim. Daha sonra doktor, muayene edip üç seans için seans başı 975 TL tutarında bir fizik tedavi programına yönlendirdi. Sizin gerçekten ağrı ve acı çeken insanlara uyguladığınız tavır çok yanlış geldi. Bir daha asla yolum düşmez inşallah.

30 Ocak 2024 11:43 (Şikayetten 2 ay sonra)

Merhabalar; Yapılan muayene sonucuna göre doktorlarımız hastalarımıza en uygun tedaviyi uygulamaktadır c ve d grubu hastalarımızdan kampanyamız kapsamında fizik tedavi fark ücreti almıyoruz. Fizik tedavi dışında önerilen eswt Manuel terapi Ozon ve kök hücre tedavisi gibi getat uygulamaları özel işlemler olduğu için fark ücreti alınmaktadır. Kampanya bilgilendirmeleri bu kapsamda yapılmaktadır. Doktorunuzun size önermiş olduğu tedavi Manuel Terapidir. Manuel terapi özel bir uygulama olduğu için belirli bir fark ücreti çıkmaktadır. Kayıtlarınızı detaylı bir şekilde inceleyebilmek ve yardımcı olabilmek için Halkla ilişkiler birimimize başvurmanızı rica ediyoruz. Önceliğimizin sağlığınız olduğunu belirtir, sağlıklı günler dileriz

Uğur
Benzer Şikayeti Var
6 Eylül 2025 14:06

C ve d dilimi ne alaka bende geldim hiçbir bilgilendirme yapılmadı ayrıca panolarda 30 seans ücretsiz yazdığınız yerde hiçbir açıklama yok insanları yanıltmayın

Yanlış Faturalandırma Ve Eksik Hizmet

15 Kasım 2024 19:183.299

Cadde Tıp Merkezinde fizik tedavi hizmeti almaya başladım ve 3 seanstan sonra özel fizyoterapiste geçtiğimi belirtip yar...