Fit İn Shine Yalanı ve Tutarsızlığı

21 Eylül 2023 12:58

2021 Kasım ayında üye olmuştum. Seanslarım vardı, her hafta annemin beynine pıhtı atınca gidemedim. Özel durumumu bildirdim. Konuştuğum hanımefendi sorun olmadığını, istediğim zaman beklediklerini söyledi. Uzun bir süre gidemedim. Ara telefon ile arayıp hala geçerli olup olmadığını sorduğumda, kimsenin seansı kalmaz efendim, istediğiniz zaman bekliyoruz dediler. En son 21 Ocak 2023 tarihinde konuştuk, bekliyoruz özge hanım dediler. Bugün gitmek istediğimde, 2 seneye yakın bir zaman geçtiği için alamayacaklarını, seanslarımı iptal edeceklerini söylediler.

Ancak farkını verirsem yardımcı olacaklarını, benimle konuşan hanımefendinin işten çıktığını söylediler. Böyle bir saçmalık var mı? Ne zaman istersem geleceklerini söyleyip gitmek istediğimde farkını almak istiyorlar. Helal etmiyorum. Seanslarımı ortada ödenen ciddi rakamda bir ücret var. Eğer ki istediğiniz zaman bekliyoruz dememiş olsalardı, kabul edilebilirdi. Fakat bunu kabul etmiyorum. Yaptırdığım seanslardan hiçbir sonuç görmedim. Kalan seans paramı da helal etmiyorum.

Fatmaaa sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 12:50

20 Haziran 2023 15:16
Sıla sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2023 18:34
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2025 15:26
Mobina sonuçtan hiç memnun değil

Aden Vip Güzellik Merkezi Urfa Lazer Epilasyon Merkezi Şikayet

06 Haziran 2023 17:21