Finet İnternet Bafra Finet Problemi

05 Şubat 2023 23:52

Bafra Finet internet kullanıcısıydım geçtiğimiz 1 2 güne kadar. 2 3 gün internetle ilgili problem yaşadım ve hali ile bu durumu sorma gereksimini duydum ve sordum. Bana dediler ki sistemimizde sıkıntı var çözdük. Bende dedim tamam Okey teşekkürler ilgilendiğiniz için. Sonra bakıyorum ne bir düzelme var ne bir sonuç. Benim işim bilgisayar ben bilgisayarıma yüklü dosyalar indiren bir insanım ve dosyalarımın internet iyi olduğu zamanda bile 1.2 MB ile indirirken büyük aksatmalar yapıyordu. Ve bunun yanında online oyunlar oynayan biri olarak orada da yüksek MS sıkıntıları yaşadım. Ben bu sorunları finet kullanıcısı olduğum şu 4 5 ayda sürekli yaşadım ve cumartesi günü baktım bayileri açıktı ve telefondan aramaya kalktım ve onlar açma tenezzülü bile göstermediler. Arkadaşlar bu tarz firmalara 200 TL ödeyip paranızı çarçur edeceğinize 50 TL ekleyip TurkNet'e geçin. Bunlardan hayır gelmez akılları sıra insanların paralarını yemeye kalkışıyorlar. Şuna da eminim ki bu tip firmalarda ki çalışanlar yani fiziksel veya bilgisayardan temas sağlayan ve durumu halletmeye çalışan insanların Elle tutulur bir profesyonelliği bile yoktur çünkü ilgilenseler bile değişen bir şey olmuyor verdiğim 200 TL'ye yazık ha bir de internet değiştirmek istediğinizde de saygısızca 700 TL cayma payı istiyorlar yazık cidden insanların paralarına ve sonucunda aldığı, temin ettiği şeye bakın.

Finet İnternet 1000 Liradan Daha Fazlaya Mal Oldu

13 Haziran 13:58