11 Ocak 2024 03:28

Saçlarımı yaktılar! Siyahtan açacaklardı, fakat sonuç berbat oldu. Çalışanlar saygısız, laubali konuşmalar yapıyor ve ortam pislik içinde. Saçımı yakmışlar, kopuyor. Yıkama yerinde saçıma sirke döküyorlar ve gülüyorlar. 'koku geliyor mu size? ' diye soruyorlar. 'hayır' dedim. 'nasıl bir koku, böyle sirke gibi mi? ' dedim, 'hayır' dedim, halen gülüyorlar. 'saçın biraz yıprandı' dedi. Boyayan küçük kız, 18 yaşında, siyah saçlı, adı ya m*** ya m***. Fotoğrafımı çeken de olabilir. Saçım kopmuş, boya tutmamış.
Kasadaki f***, saçım olmadığını söyleyince sinirlendi. 'biz siyah saçı 7-8 binden açıyoruz' dedi. Saçımı tutup 'Allah aşkına, bu saç olmuş mu? ' dedim. 'nesi var? ' dedi. Siyahtan kahveye açmak için uğraştım. 'yandı saçım' diyorum, ısrarla yıkamadılar. Kirpik taktılar, ne istediğimi anlamadılar. 3.500 TL ödedim. Renk tam bir fiyasko, boya tutmamış. 'yarın gelin düz renk yapın' dedim, geç kaldım. Okula da geç kaldım.
Ertesi gün aynı muameleyi gördüm. Sabah erkenden gittim, kimse konuşmuyor, herkes tavırlı, sanki ben onların saçını yakmışım gibi. Saçımı yapanın tavrı çok kötüydü. Allah'a havale ettim.
Şu an erkek gibi kestirdim saçımı. 2.5 ay o kötü saçla gezmek zorunda kaldım. Kendini toparlayamayınca yanan yerleri kestirdim. İnsanlık hali olabilir, ama onların buna karşı gösterdiği tavır bu olmamalıydı. O kuaförden asla iyi bir hizmet alınamaz, bu kesin!

Yaren sonuçtan hiç memnun değil

Newpost Hair Studio | Bahçelievler Kuaför İşlemi Sonrası Saçlarım Yandı

20 Mayıs 2025 16:08

22 Ekim 2024 13:16
Hayal Kırıklığı Yaratan Kuaför Deneyimi

18 Haziran 2023 02:07
Furkan Gültekin Kuaför Saçımı Yaktıkları Gibi Düz Bir Renge 3000 TL Para Alındı!
Cevriye sonuçtan hiç memnun değil

Hayal Kırıklığı Ve Zaman Kaybı: Kuaförde Yaşanan Kötü Deneyim

29 Mart 2025 07:33