Fidan Emlak Canımı Sıktı!

17 Aralık 2024 16:38

İstanbul Merdivenköy mahallesinde bulunan Fidan Emlak (S***bey) aracılığıyla evimi satışa çıkardım. Bu arada apartmandan başkalarının evi satacağımdan haberi vardı. Ben öncelikle emlakçı aracılığıyla satmak istedim ama olmadı, satamadı. Bu arada apartmandan başkaları da tanıdıklarına haber verdi. Nitekim evimi apartmandan tanıdığı olan birileri satın aldı. Başkalarının da baktığını emlakçıya dürüstlük edip haber de verdim. Sattıktan sonra bir akşam beni aradı saygısızca ben emek verdim benim aracılığımla satılmalıydı gibi çok can sıkıcı ifadeler kullandı. Benim canımı çok sıktı, hiç etik hareket etmedi, kendisi bir şekilde para kazanamadı diye kendini kaybetti. Emlak işlerini sen yap 25.000 lira vereyim sonuçta emeğin geçti dediğimde parayı az buldu kabul de etmedi bu arada öncesinde. Ben kendisiyle çalıştığıma pişman oldum.

Samet sonuçtan hiç memnun değil

Fırat Yapı Gayrimenkul (Esenyurt) Emlak Firması İle Yaşadığım Güven Sorunu Ve Kötü Deneyim

17 Ağustos 2024 11:48
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Şahane Yapı Gayrimenkul Yanıltıcı İlanlar Ve Güven Sorunları!

08 Aralık 2024 19:37

15 Ağustos 2024 18:20