Samet sonuçtan hiç memnun değil

Fırat Yapı Gayrimenkul (Esenyurt) Emlak Firması İle Yaşadığım Güven Sorunu Ve Kötü Deneyim

17 Ağustos 2024 11:48

Herkese merhaba, İstanbul Esenyurt'taki F**** Yapı denen tehditkar insanın (F****) çalıştığı yer hakkında yazacağım. Aklı başında hiçbir insanın F**** Yapı denen kurum ile çalışmasını önermiyorum. Ben o hatayı yaptım, sizler yapmayın diye başımdan geçenleri anlatıyorum. 01.07.2024 tarihinde evimi satması için F**** Yapı'ya verdik. Bizim istediğimiz fiyat 2.500.000 TL idi. Onlar da fiyatı 2.400.000 TL yap, 10 gün içerisinde hemen satalım dediler. Bu sürede birçok müşteri getirdiler ve gelen her müşteri evi çok beğendi, hatta alacakmış gibi ölçü vs. bile aldılar ama ne hikmetse ofise gittiklerinde hiç ses soluk çıkmadı. Burada F**** Yapı'nın bilerek vazgeçirdiğini düşünüyorum çünkü daha çok para kazanmak için. 10 günde satılır vaatlerinin sonu olarak bu fiyata denedik, olmadı, 2.350.000 TL'ye inelim hızlı satılır diye fiyatı biraz daha indirttiler. Biz de kabul ettik fakat yine bir sonuç alamadık. Bu sefer de bir müşteri var, 2.300.000 TL'ye istiyor. Verirseniz 1 hafta içinde tapu yapar, paranızı alırsınız dediler. Tabi bu 1 haftalık süre oldu, bize 3 hafta. Ofislerine gittiğinizde sizi o kadar güzel ve o kadar kibar karşılıyorlar ki inanamazsınız. (Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyorlar) İş bittikten sonra imzalar atılıp tapuyu aldıktan sonra küfürler ve tehditler başlıyor. Evi satmaktan vazgeçip istemediğimizi söylediğimizde de biz o kadar geldik gittik uğraştık, bizim komisyonumuzu vereceksiniz diyorlar, satmadıkları ev için. Evin satışı için 2.300.000 TL fiyatında anlaştık, tapu günü geldi. Tapuya gideceğimiz gün paranın 2.275.000 TL'sini gönderdi. 25.000 TL'sini de tapudan hemen sonra vereceğiz deyip, öyle olmaz, hepsini alalım, öyle tapuya gidelim dediğimizde, bizde paran kalmaz korkma, biz hak yemeyiz diye insanı suçlu duruma düşürüyorlar. Tapuyu yapıp tekrar ofise döndüğümüzde kalan 25.000 TL'mizi istediğimizde şu an kasada para yok, ben en geç yarın sizin hesabınıza göndereceğim deyip bizi gönderdiler. Daha sonra tabi telefonlara cevap vermediler. Tapu boyunca sizi hiç konuşturmadıkları alıcı ve satıcı ile işleri bitince telefonunuzu verip sizi birbirinize düşürüp anahtarı istiyorlar ve bana ödemeleri gereken borçları hakkında hiç konuşmuyorlar. Aynı ofis içerisinde birbirlerinden haberleri yokmuş gibi, benim bilgim yok, E****'ı ara, onu arıyorsun, benim ilgim yok, F****'ı ara diyorlar. Hatta kalan paramızı istemek için aradığımızda tehdit ederek bir daha beni aramayın gibi cümlelerle konuştular.

Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Efe İnşaat Gayrimenkul Haksızlık Yapıp İcraya Verdi

23 Mayıs 2025 12:00
Efe İnşaat Gayrimenkul Haksızlık Yapıp İcraya Verdi
Aysenur sonuçtan hiç memnun değil

Mabeyn Yapı & İnşaat Mabeyn Yapı İnşaat Esenyurt

22 Nisan 2024 03:37

Yanıltıcı Gayrimenkul Danışmanlığı Deneyimi

06 Ekim 2024 01:24
Yanıltıcı Gayrimenkul Danışmanlığı Deneyimi
Zerrin sonuçtan hiç memnun değil

Mabeyn Yapı & İnşaat Hayal Kırıklığı

23 Ekim 2023 13:39