Mirac sonuçtan hiç memnun değil

Getir Finans Kredi Kartı Limit Sorunu: Müşteri Hizmetleri Yetersizliği

25 Ekim 2024 10:38

Getir finans kredi kartı limit artırmama sorunu!

Merhaba,

N11 üzerinde beğendiğim bir elektronik ürünü almak için Fibabanka ürünü olan Getir finans kredi kartına başvurdum. Diğer bankalarda bulunan kredi kartı limitlerimden 320.000 TL düşürmüş olmama rağmen Fibabanka bana sadece lks'yi bahane etmek suretiyle 100.000 TL limit çıkardı. Taksitli alışveriş özelliği için başvurmuş olduğum üründen faydalanıyorum. Halihazırda, En büyük Bankalardan birinde Müfettiş olarak görev yapmaktayım; gelirim ve bununla ilişkili talep ettiğim kart limiti lks sınırına takılmayacak düzeydedir. Müşteri hizmetlerini aradığım zaman bu konuda yardımcı olamayacaklarını ilettiler. Fibabanka Ümraniye şubesine gittiğim de ise artık Bankalarında Bireysel Portföy Temsilcilerinin bulunmadığı yönünde cevap aldım. İlgili sistemsel düzenlemelerinin yapılması suretiyle limitlerimin talep ettiğim seviyelere çıkarılmasını rica ederim.

Talep ettiğim limit 146.000 TL olup mesleğime dair gerekli bilgi ve belgeleri paylaşabilirim.

Diğer Bankalardaki kart limitlerimi, dönüşünüze göre tekrar revize etmem gerekebilecektir.

Bu minvalde en kısa sürede geri dönüşlerinizi bekliyorum.

Teşekkürler,
İyi çalışmalar.

25 Ekim 2024 11:24 (Şikayetten 46 dakika sonra)

Merhaba Sayın Mirac A. , yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz ilgili birimlerimizle paylaşılmış olup en hızlı şekilde değerlendirecek ve sizinle iletişime geçilecektir. Mutlu günler dileriz.

Mirac
Mirac
28 Ekim 2024 10:36

Henüz aranmadım maalesef

Sebepsizce Reddedilen Kart Limit Artışı Ve Bilgilendirme Sorunu

26 Eylül 2025 11:44

Fibabanka Ve Getir Finans'ta Para Transferi Krizi

20 Mart 2025 10:56
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Gürkan
12 Şubat 2025 09:10