Fibabankası İle Fujifilm Ortaklığının İnsanları Yanlış Yönlendirmesi

28 Mart 2024 13:04

Fujifilm showroom'dan Fibank'ın 15 ay vadeli sıfır faizli kredi imkanı sunduğunu öğrendim ve detayları sorduğumda iki seçenek olduğunu öğrendim. Birinci seçenek olarak banka kartımdan 7.500 TL değerinde POS veya internet harcamaları yapmam karşılığında sıfır faiz uygulanacağı, ikinci seçenek olarak ise 50.000 TL karşılığında hesabımda Türk Lirası, dolar, hisse senedi, altın gibi değerler tutmam karşılığında bu indirimden yararlanabileceğimi belirttiler. Bu bilgileri teyit etmek için Fibabanka müşteri hizmetlerini aradığımda aynı bilgileri aldım ve güvenerek kredi kullandım. Dedikleri gibi hesabıma 70.000 TL üzerinde hisse senedi bulundurduğum ve kiraz hesabına para yatırdığım halde, internet bankacılığı üzerinden baktığımda ulaşılması gereken hedefin ulaşılamadığı görünüyordu. Bunun üzerine tekrar müşteri hizmetlerini aradığımda, verdikleri cevap tam tersi şekilde aylık ortalama 50.000 TL, yani hesabımda 1.500.000 TL bulunması gerektiğini söylediler. Bu durumda yanıltıldığımı düşünüyorum. Zaten hesabımda 1.500.000 TL gibi bir meblağ olsa, sizinle neden muhatap olayım? Doğrudan makineyi kredisiz alabilirdim. Bu nedenle bankanız hakkında şikayetçiyim.

04 Nisan 2024 05:09

Fibabanka yeni hesap açtırdım ve hesap kartı geleceği söylendi ve özellikle müşteri temsilcisine iş adresimi söylememe rağmen ev adresime gönderilmiş, kurye beni aradı ve hafta içi evde olmadığımı söyleyince iş adresime yöneltebileceklerini söylediler ve adresi verdim. Kaç gün olmasına rağmen hala kart gelecek. Bu süre içerisinde sıfır kredi kampanyasından faydalanmak için 7500 lira harcama yapmam gerekiyor. Kartım olmadığı için bu harcamalar hep başka banka kartlarından yapmak zorunda kalıyorum ve ay sonu gelince kampanya süresi dolacak. Sırf kampanyadan yararlanmayıp faiz ödemem için mi kart elime hızlı bir şekilde ulaştırılmıyor. Yılın 2024 olduğu bir dönemde nasıl böyle bir sorumsuz kargo firması ile çalışılır. Ayrıca QR kod ile alışveriş yapayım dedim onda de hep hata veriyor. Müşteri temsilcisine sorduğum zaman bu hizmeti şimdi vermiyoruz dedi. E ben nasıl alışveriş yapacağım da sıfır faiz sisteminden faydalanacağım. Ben bu işlemlerde tamamen art niyet aramaya başladım. Buradan bu banka ile çalışacak ya da çalışmaya düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye etmiyorum

28 Mart 2024 13:33 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Merhaba Sayın Fatih A. , yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz ilgili birimlerimizle paylaşılmış olup en hızlı şekilde değerlendirecek ve sizinle iletişime geçilecektir. Mutlu günler dileriz.

Yanlış Bilgilendirme İle Faizsiz Kredinin Faizli Olması

25 Ekim 2024 13:00

30 Nisan 2024 01:27

06 Haziran 2024 21:41
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Fibabanka Fujifilm 50 Bin Faizsiz 15 Ay Kredisi

Gökhan
05 Eylül 2024 14:40
Furkan sonuçtan çok memnun

02 Temmuz 2024 13:00
"Hızlı bir şekilde ve kapsamlı olarak sorun düzeltildiği için Fibabanka çözüm merkezine teşekkür ederim"