Fibabanka Vatan Hayat Sigortası.

Mükremin
06 Temmuz 2024 19:39

31.05.2024 tarihli poliçe no:88528612 ile Vatan Bilgisayar'dan fibabankası aracılığıyla peşin fiyatına 3 taksitli cep telefonu alış-verişi yaptım 38,799 TL değerindeki krediye hayat sigortası primi kesildi. Vatan Bilgisayar bunun bir faiz ve kredi için zorunlu olduğunu dile getirdi. Banka müşteri temsilcisi ile görüştüğümde bana 14 günden sonra hayat sigortası bedelinin iadesi olmadığını söyledi. Bende tarafıma herhangi bir SMS çağrı bilgilendirme yapılmadığını belirttim bunun benim kabahatim olmadığı müşteri hizmetlerinin hatası olduğunu siz yetkililere arz ve talep ederim. Kesilen hayat sigortası ücretinin tarafıma iade edilmesini talep ediyorum. Sigorta mevzuatı gereği 6502 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanununun ilgili maddesi gereğince, krediye bağlı yapılan sigorta için sigortalının talebi olması halinde poliçe iptali ve ilgili tutarın müşteri hesabına iadesi mümkündür. En kısa sürede iptal edilip kesilen ücretin hesabıma aktarılmasını talep ediyorum. Aksi takdirde her türlü yasal haklarımı kullanacağımı bildiririm. Konuyla ilgili gereğinin yapılmasını arz ederim.

fibabanka-vatan-hayat-sigortasi-1.pdf
06 Temmuz 2024 20:22 (Şikayetten 42 dakika sonra)

Merhaba Sayın Mükremin Ş. , yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz ilgili birimlerimizle paylaşılmış olup en hızlı şekilde değerlendirecek ve sizinle iletişime geçilecektir. Mutlu günler dileriz.

Oğuzhan
05 Temmuz 2024 23:51