Fibabanka Ticari Kredi Aldatmacası

17 Ağustos 2024 22:38

Fibabanka internet sitesi üzerinden ticari kredi başvurusu yaptım, ticari kredi limiti başvurum onaylandı. Uygulama üzerinden müşteri olarak kredi kullanımını yapabileceğime dair bir SMS geldi banka tarafından. Uygulamayı indirdim müşteri olma adımında her şey düzgün gidiyorken "bankamız güvenlik politikaları nedeniyle işleminize devam edilememektedir. Müşteri hizmetlerimizle görüşün" uyarısı verdi. Müşteri hizmetlerini aradım ticaret sicil numarası eksik, şubeye gidip halletmeniz lazım diye bilgi verdiler. Şubeye gittim şube üzerinden yeni müşteri alamıyoruz, mobil üzerinden müşteri olabiliyorsanız olun şubeden müşteri yapamayız diye bilgi verildi. Şubede müşteri hizmetlerini aradım içinde bulunduğumuz zaman zarfında sizi müşteri olarak kabul edemiyoruz diye bilgi verildi. Madem müşteri olarak kabul edemiyorsunuz, ne diye kredi limiti oluşturuyorsunuz? İnsanla dalga geçer gibi.

17 Ağustos 2024 23:19 (Şikayetten 41 dakika sonra)

Merhaba Sayın Onur G. , yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz ilgili birimlerimizle paylaşılmış olup en hızlı şekilde değerlendirecek ve sizinle iletişime geçilecektir. Mutlu günler dileriz.

Onur
21 Ağustos 2024 20:31

Sorunum çözülmedi halen

19 Kasım 2024 23:33
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Fibabanka'nın Şifre Değişikliği Çilesi

Oğuzhan
08 Nisan 10:36
İsa sonuçtan memnun

08 Aralık 2023 17:50
"Telefon bankacılığındaki görüştüğüm tüm görevlilere teşekkür ederim çok iyiler ve işlerini biliyorlar. Ancak şubedekiler ya iş yapmak istemiyor ya da çok acemiler."

Onaylanan Kredi Limiti Kullanılamıyor, Çözüm Sunulmuyor

08 Mayıs 14:34