Servet sonuçtan hiç memnun değil

Fibabanka Gaziantep Şubesi: İşlem Yapmayan Personel Ve Desteksiz Hizmet

25 Kasım 2024 18:32

Fibabanka Gaziantep şubesinde iş bilmez bir personele denk geldim. Ve ne yazık ki bana dosyalarca kağıt imzalattı ve bu işin sonunda hesabımı dahi açmadı. Serüvenimiz böyle başladı. Portföy yöneticisi hanımefendi ile. Hatta o kadar belge imzalattı ki kendisi bile yoruldu mola verdi. Neyse internetten başvurup kredi kullandım bana 1 taksit ödeyin size ek hesap açalım dediler. Ondan sonra yüzüme bile bakmadılar. Şube hiçbir şekilde kredi başvurusu ya da ek hesap başvurumu almıyor. Benimle hiçbir şekilde işlem yapmıyorlar. Neymiş ben Trendyol müşterisiymişim böyle bir şey saçmaladılar. İşin sonucunda bugünkü geldiğimiz noktada ne bir başvurumu alıyorlar ne de Fibabanka bana destek oluyor. Ek hesap başvuru ve kredi başvurusu yapmak istiyorum ne şube ne de genel merkez oralı olmuyorlar. Fibabanka pişmanlıktır ne yazık ki

25 Kasım 2024 18:41 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Merhaba Sayın Servet K. , yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz ilgili birimlerimizle paylaşılmış olup en hızlı şekilde değerlendirecek ve sizinle iletişime geçilecektir. Mutlu günler dileriz.

Servet
05 Aralık 2024 19:19

Çözmediler o, onun üstüne atıyor o, diğerinin. Şube mi yetkili genel merkez mi karar veremediler. Bir çömeze yenildiler

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2024 17:06
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Fibabanka'da Kurumsal Hesap Açma Çilesi

İbrahim
31 Ekim 2024 12:05
Şenol sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 15:48

Oğuzhan