Fibabanka İşletme Kredisi Sorunu: Onaylanan Oran İle Gerçek Oran Uyuşmazlığı

Fibabanka İşletme Kredisi Sorunu: Onaylanan Oran İle Gerçek Oran Uyuşmazlığı
12 Haziran 2024 15:09

Fibabanka müşterisiyim. Aynı zamanda Trendyol satıcısıyım. Trendyol, Fibabanka ile anlaşmalı kampanyalı 2.99 oran ile işletme kredisi kullandırmakta; başvuru yaptım ve onaylandı. Fakat kullanmak için bankaya yönlendirildiğimde 5.42 oran veriliyor. 2 haftadır bankaya ulaşmak için banka sayfasından şikayet yazıyorum, dönen yok. 2 gün önce 'şikayetime dönen yok' diye şikayet ettim, buna döndüler. Ama 'soruna müdahale edemiyoruz, gün içinde tekrar deneyin, düzelir' diyorlar. 2 haftadır deniyorum, değişen tek şey arayan kişiler ama kimse 'evet, bir sorun var, size buradan biz yardımcı olalım' demiyor. Bir de arayanlar, başkasının aradığını söyleyince 'o zaman onlar dönüş yapar' diye yardımcı olmuyorlar. Bana bu durumu çözecek kişi bağlansın diyorum; her arayan, anket yapar gibi sorular sorup yardımcı olamayacağını söylüyor. Ben şikayetimi yazarken gayet açık yazdığımı düşünüyorum ama arayan her temsilci tekrar soruyor. Okumadan 'şikayeti var, dinleyelim' der gibi. Dert ortaklığında iyi bir dinleyiciler ama çözümde geldiğinde sadece teselli ediyorlar. Gerçekten QNB Finansbank'tan sonra memnun olduğum için bu kuruluşun içinde aynı kişiler var diye bu firmaya geçtim, şu an pişmanım. Fibabanka dediğinizde 2 kere düşünmeniz gerek. Onaylanan kredi limitinin resmini yüklüyorum. Bankanın verdiği oranı maalesef yükleyemiyorum. Uygulama ekran görüntüsüne izin vermiyor. Ya banka problemli ya da Trendyol reklam için bu durumu kullanıyor.

12 Haziran 2024 15:21 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Merhaba Sayın Murat D. , yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz ilgili birimlerimizle paylaşılmış olup en hızlı şekilde değerlendirecek ve sizinle iletişime geçilecektir. Mutlu günler dileriz.

Fibabanka Kredi Faiz Oranlarında Tutarsızlık Ve Müşteri Mağduriyeti

İlhan sonuçtan çok memnun

24 Eylül 2024 16:14
"Teşekkürler ilginiz için"
Fibabanka Trendyol Kredi Kullanımı Faizlerdeki Ve Kullanımda Sorun
Esma sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2024 10:11
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
15 Haziran 2024 20:50