İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Fibabanka Fibanka İstanbul Bakırköy'şubesi Gişe Çalışanları Ve Banka Müdürü

İsmail
25 Mart 2024 12:39

Fibabanka Bakırköy şubesine 21 Mart Perşembe saat 16:39'da 127 sıra numarası ile fiş alıp bekledim. Bankada benden başka kimse yokken, bankoda duran bir erkek ve büyük ihtimalle sonradan yerini gördüğüm orta boylu, gözlüklü, kıvırcık saçlı bir bayan personel sohbet ediyorlardı. Yaklaşık 3-4 dakika bekledim ve benden başka sırada kimse yoktu. Beklememe rağmen işlemimi kimse yapmadı. Sonra kalkıp, 'Benimle ilgilenecek birisi olacak mı?' diye sordum. Erkek personel 'Sizi çağıracağım' dedi ve oradaki evrak işleriyle uğraşmaya devam etti. Bu şekilde 3-4 dakika daha bekledim ve beni çağırmadı. Dışarıdaki operasyon bölümündekilerin yanına gidip geldikten sonra bilgisayara daldı ve benimle ilgilenmedi. Öncesinde yukarıdan telefonla konuşarak inen esmer bayan geldi. Kendi cep telefonuyla konuştuğu sırada bankanın telefonu çaldı ve o telefonla konuşmaya başladı. Bu sırada erkek personel yine benimle ilgilenmedi ve beni bekletti. 'Artık birisinin benimle ilgilenmesi gerekiyor, burada bekliyorum' dediğimde, telefonu kapatan esmer bayan, ikinci banko görevlisi olarak 'İşleminiz nedir?' diyerek benimle ilgilendi. Arkadaşına laf söyletmeyip işlem yaparken normalde yapılmayacak tavırlar sergiledi. Benim onlara çıkışmama sinirlendi ve 'Kanada dolarım var, onu da çekmek istiyorum' dediğimde 'Bizde yok, başka bankalarda olabilir' dedi. Fibabanka olarak bu paramı da çekmek istediğimi söylediğimde, başka bankalar hakkında bilgi sahibi olmadığını söyledi. Bu durum negatif bir tavırla karşılandı çünkü intikam duygusuyla hareket etti. Dekontu imzalarken 'Kimlikteki imza gibi imza atmanızı istiyorum' diyerek zorluk çıkardı. Bankadaki imzamı sistemde görüyor olmasına rağmen zorluk çıkardı. Aynı imzayı attım ve paramı aldım. Sonrasında bu durumu banka müdürüne söylemek için onunla görüştüm. Sıra beklerken banka çalışanlarının muhabbet edip beni beklettiği sırada, yanımdan geçen görevli bir tepsi içinde simit ve üzeri peçeteyle örtülmüş çayla beraber geçmişti. Daha mesai bitmemişken orada beklerken, iki personel muhabbet ediyor, biri cep telefonuyla konuşuyor ve müşterisini bekletiyordu. Banka şubesi müdürünü akşam çayı ve simit yerken görünce, 'Personeliniz muhabbet ediyor, siz burada böyle rahatken ben orada bekletiliyorum. Müşteriyi bekletmesinler, işlerini yapsınlar' diyerek oradan ayrıldım.

25 Mart 2024 13:33 (Şikayetten 53 dakika sonra)

Merhaba Sayın İsmail B. , yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz ilgili birimlerimizle paylaşılmış olup en hızlı şekilde değerlendirecek ve sizinle iletişime geçilecektir. Mutlu günler dileriz.

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
05 Eylül 2024 15:22
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Fibabanka Ticari Hesap Mağduriyeti

27 Şubat 2024 14:54

04 Mart 2025 15:28
Fibabanka'da Sürekli Yaşanan Mobil Bankacılık Sorunları
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2024 17:06

10 Temmuz 2025 16:09