Merve sonuçtan hiç memnun değil

Fibabanka Ticari Hesap Mağduriyeti

27 Şubat 2024 14:54

Fibabanka İzmir Bornova şubesine ticari hesap açılışı için 15 Şubat 2024 perşembe tarihinde gittim. İlk gittiğimde online olarak açamadığımı belirttim. Bana bir numara verip gönderdiler. Verdikleri numarayı aradığımda, limited şirketlerin sadece şubeden hesap açabileceğini ve gereken evrakları söylediler. Evrakları alıp şubeye gittim. Bornova şubesinin ticari bölümünden ö*** bey benimle ilgilendi. Her şeyi imzaladım, ancak kaşe eksik olduğu için kaşeyi getirmemi istedi. 'yarın gelmeyin, cuma günleri burası kalabalık olur.' dedi. 20 Şubat 2024 salı günü kaşeyle giderek eksik işlemleri tamamladım. Daha sonrasında işimin acele olduğunu ve ödeme alacağımı belirttim. İşlemin bir-iki güne sonuçlanacağını söyleyip beni uğurladılar.
Ancak işlemim tamamlanmadı. Şubeyi arıyorum, benimle ilgilenen özer bey hiçbir zaman telefonu açmıyor. Onun yerine başka kişiler açıp 'size döneceğiz.' diyerek sürekli beni oyaladılar. En sonunda 'taşınıyoruz, yoğunuz.' demeye başladılar. Ben de en sonunda müşteri iletişimi arayarak ö*** bey'i şikayet ettim.
26 Şubat 2024 pazartesi günü tekrar aradım. İşlemin yarın tamamlanacağını söylediler. 27 Şubat 2024 tarihinde beni arayıp, ticari mevzuata uygun bulunmadığımı, bankada daha önceden ticari hesabımın olmadığını, firmamın yeni olduğunu bu yüzden hesabımın açılmadığını söylediler. Ben şahıs şirketi sahibiydim, işlerimi büyüttüğüm için şahıs firmamı kapatıp limited şirket açtım. Ticari faaliyeti aktif olan biriyim. Geçmiş yıl cirolarım belli. Aynı bankada şahsi hesabımda yeterli param, kullandığım ve düzenli ödediğim kredilerim de mevcut. Bir gün içinde tamamlanabilecek bir işlem için beni hem bir hafta beklettiler, hem de üstüne saçma sapan gerekçelerle hesabım açılmadı.
Her bankanın müşteri seçme hakkı varsa benim de banka seçme hakkım var. Fibabanka bundan sonra asla tercih etmeyeceğim.

27 Şubat 2024 15:12 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Merhaba Sayın Merve A. , yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz ilgili birimlerimizle paylaşılmış olup en hızlı şekilde değerlendirecek ve sizinle iletişime geçilecektir. Mutlu günler dileriz.

Merve
Merve
28 Şubat 2024 11:24

27.02.2024 tarihindeki telefon görüşmem de evraklarımı almak istediğimi söylemiştim Özer Beye tabii gelip alabilirsiniz burda evraklarınız dedi. Simdi şubeye gittim şubenin Kemalpaşa ilcesine taşındığını gördüm. Bu nasıl yanıltıcı bir gorusmedir? İnsanlarla dalga mi geçiyor sizin personeliniz. Gelip alabilirsiniz burda ne demek? Bizim şubemiz taşındı adresi vereyim demek yerine beni yanıltıcı şekilde konuşup tekrar zamanımı çaldı. Ne kadar ayıp ya benim küçük çocuğum var onu bırakıp gittim ben evraklarımı almaya. Hiç utanma kalmamış.

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Fibabanka Fibanka İstanbul Bakırköy'şubesi Gişe Çalışanları Ve Banka Müdürü

İsmail
25 Mart 2024 12:39

26 Ocak 2024 18:23
Fibabanka Cidden Banka Mısınız
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
31 Ekim 2024 12:05
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Fibabanka Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

08 Ekim 2024 11:40