Ahmet sonucu yetersiz buldu

Fiat Yerli Arabanın Bakım Maliyetleri

Fiat Yerli Arabanın Bakım Maliyetleri
25 Eylül 2024 08:45

Fiat Egea 1.3 Multijet aracımı geçen hafta 2. yıllık bakımı için bayiye götürdüm. Benden bakım için aldıkları ücret 10.410₺. Civardaki iki bayide aynı fiyatı veriyor. Fakat 2.5 dizel Toyota’nın da 2. yıllık bakımı da 9.600₺. Ona kullanılan yağ ve filtreler, benim 1.3 yerli aracıma kullanılanlarla aynı mı?

25 Eylül 2024 09:26 (Şikayetten 41 dakika sonra)
25 Eylül 2024 14:08

Merhaba değerli Fiat yetkilisi, yüksek bakım maliyetlerinden dolayı vereceğiniz cevabı merakla bekliyorum

26 Eylül 2024 19:03

Fiat müşteri hizmetleri tarafından arandım ortak bir fiyatın belirlenmeyip maliyetin yüksek olduğundan bahsettiler fiyatlarını tekrar gözden geçirilmesi için toplantıda bu konuyu tartışacaklarını bildirdiler.

Doğuş
Doğuş

Bende şimdi kendi listeme baktım. Sizdeki gibi her parçayı ayrı fiyatlamamislar. Fiat Egea 1.3 EU6 filtre kiti demişler mesela. Ağustos 2024 fiyatı 2087 TL. Ankara birmottaki 5. Yıllık bakım listesini ekliyorum ağustos 2024

fiat-yerli-arabanin-bakim-maliyetleri-1.jpg

Az önce 1.4 easy Plus aracımı servise bıraktım 15 bin km de olduğu için ikinci yıl bakımı kapsamına girdiğini söylediler ve 9700 TL fiyat çıkardılar aracımı bıraktım bakalım faturada bana ne gibi bilgi verecekler ve sorucam 20000 bin km bakımı ile ikinci yıl bakımı arasındaki fark nedir, ve ilin sonucunda Hakem Heyeti'ne gideceğim böyle saçmalık olmaz 20 bin bakımı ile aynı işlemler yapılıp adına ikinci yıl bakımı denip 9700 TL alıyorlar bu konuyu kesinlikle Hakem Heyeti'ne taşıyacağım...

Hakan
03 Haziran 2024 01:33

Fiat Yıllık Bakım Ücreti

Uğur
08 Ağustos 2024 14:51
İlker sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Servis Sonrası Motor Problemi Ve Garanti Sorunu

İlker