Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Var Olan Sesin Giderilememesi

21 Mayıs 2024 23:49

E**** Mahmutbey bayisinden sıfır olarak aldığımız aracın ilk günden beri ön takımdan gelen ses için defalarca servise gitmeme rağmen 'Bu seste bir şey yok, bunlar normal şeyler' diyerek geçiştirildik. İlk 20.000 km bakımı yapıldı. Çok kısa süre sonra arıza lambası yandı ve baskı balatası değişti. Zorlamamıza rağmen garanti kapsamına alınmadı ve 50.000 TL ödemek zorunda kaldık. Şimdi de şanzımandan ıslık sesi ve tıkırtı sesi geliyor. Ocak ayından beri bu mesele ile uğraşıyorum ve hala çözüm bulamadım. Artık yetkili servisteki ustalara ve müdürlere kendimi ifade etmekten yoruldum. Utanarak servise gitmeye devam ediyorum. Çare olarak B****** Beylikdüzü şubesine gittim. 'Evet, ses var' diyorlar ama umursamaz tavırlarla sorunu geçiştirmeye çalışıyorlar ve sürekli ileri tarihlere randevu veriyorlar. Umarım bu yazımı işine ve mesleğine değer veren bir yetkili görür ve sorunum çözülür. Araç plakam 34 GUM 105. Serviste ve çağrı merkezinizde şikayetlerim kayıtlıdır.

profile profile
22 Mayıs 2024 09:33 (Şikayetten 9 saat sonra)
30 Mayıs 2024 21:56

Umarım geri dönüşünüz ve sorunumun giderilmesi bu yıl içerisinde halledilmiş olur

Hüseyin
Hüseyin

Geçmiş olsun Fiat Sıfır araba almak pişmanlıktır, ikinci el araba alıp kafamızda soru işareti oluyor, sıfır km araç alıyoruz arıza çıkartıyor garanti karşılamıyor, kullanım hatası denilip ücreti alıcıya yüklüyorlar

Mehmet sonucu yetersiz buldu

18 Ekim 2023 11:09