Fiat Kavaklıdere Rezaletliği

Fiat Kavaklıdere Rezaletliği
Ömer
30 Mart 2024 12:35

15 Mart tarihinde Egea marka aracımı sabah ilk çalıştırmada tekleme ve gaz yememe şikayetiyle bu servise getirdim. Yaklaşık 2-3 saatlik bir bekleme sonrasında bana 90 bin lira civarında bir fiyat çıkardılar. Katalizörün tıkalı olduğunu, oksijen sensörü, motor beyni ve kablo tesisatının kesinlikle değişmesi gerektiğini söylediler. Ayrıca, sorun düzelmezse üst silindir kapağına da müdahale edeceklerini belirttiler. '90 bin liraya yaparız' diyerek garanti dahi vermediler. 1.500 TL arıza tespit ücretini ödeyerek ayrıldım. Sorunu bir hafta sonra başka bir oto elektrikçide 3 bin liraya çözdürdüm. Eğer kabul etmiş olsaydım, gereksiz yere birçok parçayı değiştirip belki de sorunu çözemeyeceklerdi.

30 Mart 2024 14:22 (Şikayetten 1 saat sonra)

Gökhan
Gökhan

Ömer hocam selam şikayetin tam olarak neydi? Benzer bir sorun yaşıyorum sana çözüm noktasında danışmak isterim.

Emir
Emir

Merhaba bende aynı sorunu birkaç kez yaşadım hava yaklaşık 5 derece soğuktu arabayı çalıştırdım biraz bekledim sonra yola çıktım 2 dakika sonrasında ışıktayken araba gaz basamam rağmen sanki çok az basıyormuşum gibi 3-4 km/h ile bir süre gidip sonra birden gaz yedi ve bir sonra ki ışıktı yine aynı şeyi yaptı 5 dakika gibi bir süre sonra düzeldi sebebi ne olabilir

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 2025 01:54
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Defolu Araba Fiat Egea 1.4 Benzin

03 Haziran 2024 23:26
Ergun sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Cross

Ergun