Kadir sonuçtan çok memnun

Fiat Gösterge Işıkları Yanıp Sönüyor

31 Mart 2024 00:07
Kadir'in Teşekkür Mesajı
“İlginiz ve alakanız için sonsuz teşekkürler emeğinize sağlık”

2007 model 1.3 Multijet aracım var. Aracı çalıştırdığımda gösterge ekranı sürekli yanıp sönüyor, stop ederken ise hız, devir, mazot ve hararet göstergeleri takılı kalıyor. Sonra kontağı açıp kapattığımda düzeliyor. Arızanın nedeni ne olabilir? Akü yeni. Bu şekilde kullansam bir veya iki gün sıkıntı olur mu?

31 Mart 2024 09:10 (Şikayetten 9 saat sonra)
04 Nisan 2024 02:59

İlginiz ve alakanız için sonsuz teşekkürler emeğinize sağlık

Berkant
Berkant

Merhaba nasıl bir çözüm buldunuz acaba? Benim aracımda ilginç bir sorun var. Sabah yağ değişimine giderken araba marş almadı, takviye ile çalıştırdım. Yolda giderken hız göstergesinin yanlış değerler verdiğini fark ettim. 20-30 km hızla giderken ibre 120-140 gösteriyor, hatta 60-70 km hızla giderken 200'ü aşıyor. Usta km sensörüdür dedi, değiştirdik ama sorun devam ediyor. Elektronikçiye gönderdi, o da kilometreciye, orası da yan sanayi sensörüdür orijinal olursa düzelir dedi. Acaba bu sorunu yaşayan ya da çözümü bilen var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Body beyinde arıza var dediler onu da aldım bugün ama yok yine çözülmedi

Çağdaş
Çağdaş

S. A ustam şu an aynı sorun bende de var siz yaptırdınız mi bir çözüm buldunuz mu

Yücel
30 Kasım 2023 20:39