Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 15:59

Egea model aracımı İzmir Enriko Aliberti bayisine 60 bin bakımına götürdüm. Aracımda sabah marş almama problemi olduğunu söyledim. Benden bakımla beraber servis ücreti 6500 TL kadar ücret aldılar ve aracınızdaki problem giderilmiştir diyerek teslim ettiler. Daha sonra problem devam ettiği için aracı götürüp geri bıraktım sorunu çözmek için içindeki benzini boşaltıp 500 TL benzin alındığını söylediler o 500 TL yi de ısrarla nakit olarak vermemi havale kabul etmeyeceklerini söylediler ve kendilerine verdim. Aracım hazır Olduğunda is saatimden dolayı akşam 7 gibi güvenlikten teslim alacakken arabamın bagaj kısmında göçükler olduğunu gördüm. Servise bu fotoğrafları attım bana araç geldiğinde vardır onlar gibisinden cevap verildi. Servise her araç geldiğinde işlemden önce fotoğrafları çekiliyordu bana o fotoğrafları atar mısınız bakalım aracımın o kısmında herhangi bir göçük vs var mi dediğimde fotoğrafları atmadılar ve dönüş de yapmıyorlar. Her yere şikayette bulunacağım. Servis konusunda ciddi manada sıkıntı bir marka ve bayi. Aracınızı servise verecekseniz öncesinde kesinlikle fotoğraflarını ve videosunu alin.

23 Temmuz 2024 17:32 (Şikayetten 1 saat sonra)

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Defolu Araba Fiat Egea 1.4 Benzin

03 Haziran 2024 23:26

Can
17 Ağustos 2024 08:01
Fiat Yetkili Serviste Zaman Ve Kalite Problemi
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Yağ Eksiltme Problemi Ve Servis Ücretlendirmesi Şaşkınlığı

Murat
29 Eylül 2025 14:21
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Egea Aracımın Servis Sorunları Ve İlgisizlik

Ali