Fiat Egea Garanti Sorunu

Üzeyir
22 Eylül 2023 23:27

23.04.2023 tarihinde 100.000 km de aldığım Fiat Egea 1.6 Otomatik vites aracımı aldığım tarihte Bandırma Kadıoğlu Fiat Yetkili Servisine giderek garanti süresini uzatmak istedim ancak ekranları onay vermediği için yapamadılar. Müteakibinde Fiat ilgi merkezi ile iletişime geçerek aracın garantisini 3900 Tl ücret karşılığında 50.000 km garantisini uzattım. Bu görüşmede aracın geçmişi ile ilgili bilgi aldığımda 89.000 km de araca motor yapıldığı ve bakımlarının yapıldığı bilgisi verildi. Bir sonraki bakımın 109.000 km de yapılacağı söylendi. Bu bilgi Bandırma Kadıoğlu servisi tarafından da teyit edildi. 24.08.2023 tarihinde 105.000 km de aracı bakıma götürdüm, bakım yapıldığı esnada devirdaim su pompasında kaçak olduğu tarafıma bildirildi. Uzatılmış garantisi olduğu için kayıt açılıp genel merkezden parçanın garantiden değişip değişmeyeceğinin onayının beklendiği geldiğinde bilgi verileceği söylendi. Ancak 15 gün geçmiş ve Kadıoğlu yetkili servisinin tarafıma bilgi vermediği için İlgi merkezini aradım ve tekrardan beni Kadıoğlu servisine yönlendirdiler. Kadıoğlu servisine gittiğimde yarım saat içinde yeni kayıt oluşturularak devirdaim pompasının aracın bakım km sinin geçtiği için garantiye girmediğini söylediler. Bende ilgi merkezi ile tekrar iletişime geçtim. Hem garantiyi uzattığım esnadaki telefon görüşmelerinde hem de Kadıoğlu yetkili servisteki yetkili ile görüşmemde araç bakımının 89.000 de yapıldığı bir sonraki bakımın 20.000 km sonra 109.000 de yapılması gerektiği tarafıma bildirilmiştir. 22.09.2023 tarihinde yaklaşık 1 ay sonra ilgi merkezi tarafından arandım ve aracın Bakım kilometresinin geçtiği söylendi. Kadıoğlu servisi ve İlgi merkezinin beni yanlış bilgilendirmesi nedeniyle mağduriyet yaşamaktayım. Bu mağduriyetin çözülerek aracımın garanti kapsamında arızasının giderilmesini siz yetkililerden talep ediyorum.

23 Eylül 2023 09:32 (Şikayetten 10 saat sonra)

Uzatılmış Garanti Mağduriyeti Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

İbrahim
16 Aralık 2024 12:48

Burhan
16 Şubat 2024 13:22
Mecit sonuçtan hiç memnun değil

Mecit
04 Kasım 2024 15:07