Bahri sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2023 00:01

Fiat Egea Cross aracımı alalı bir hafta olmadı. Gece yolculuğuna daha yeni çıktım. Çıkmaz olaydım. Şoför un görüş alanında yer alan kısımda araba stopları trafik ışıkları çifter çifter... Sıfır aracın kontrolü nasıl yapılıyor da satılıyor anlamış değilim. Mopar cam kalitesi bu mu? Ben aracımı akşamları kullanmayacak miyim? Acil çözüm lütfen.

13 Ağustos 2023 09:32 (Şikayetten 9 saat sonra)
17 Ağustos 2023 19:07

Hemen Fiat merkezinden arandım. Randevu oluşturdum. İlgilerine teşekkür ederim. Umarım servis de aynı ilgiyi gösterir. Bu arada uzun yola yeni çıkma fırsatı buldum. Şok olacağım bir detay daha keşfettim maalesef: Arka camda da çift görüntü var. Umarım yetkili servis bu şikayetimi de dikkate alır.

17 Ağustos 2023 20:41
Fiat Egea Cross Ön Cam

Son mazot ve benzin fiyatlarına Fiat Egea Cross 2023 model araçtan bakış. Çifter çifter maşallah.

21 Ağustos 2023 10:00

Az önce Adana Fiat Birmot servisinden geldim. Şok oldum. Ne fotoğrafı kabul ettiler ne canlı canlı görüntüyü. Şimdiye kadar böyle bir şeyle karşılaşmadıkları için bu da normalmiş. Işık böyle kırılıyormuş :) sinirimden ağlayacaktım. Eğer bu problemi yok sayacaksanız bundan sonra Tüketici Mahkemesinde karşılaşacağız bilesiniz.

24 Ağustos 2023 14:22

Ve sonuç... TOFAŞ yetkilileri hatalı ön camı kabul etmediler. Alin aksam test edin aracı diyorum servisimiz 5 e kadar diyorlar. 0 aracın on caminini durduk yere neden değiştirmek isteyeyim ben diyorum cevap yok. Bundan sonra ne Fiat alırım ne de aldırırım. Verdiğim para helal olmasın.

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Cross Ön Cam Işık Kırılması Sorunu

Halil
11 Eylül 2023 23:38
Erol sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Cross Ön Cam Işık Kırması

Erol
11 Mart 2024 18:04
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Ayıplı Cross

Burak
15 Temmuz 2024 20:44

Muhammet
02 Eylül 2023 14:12
Fiat Üretim Hatalı Egea Cross
Tc Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Full Paket Egea Cross'ta Cam Ve Ayna Fonksiyonları Büyük Eksiklik

Tc Leyla