Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea 1.4 Baskı Balata Yanması

05 Temmuz 2023 12:59

2019 model 2020 yılı sonlarına doğru trafiğe çıkmış 1.4 Egea benzinli aracım var. Geçtiğimiz günlerde düz yolda giderken kasise yaklaştığımda vitesi 2’ye almak istedim. Ancak vites 2’ye girmedi. Debriyajda da sertleşme mevcut, aracımın garantisi devam etmekte, daha 2 ay önce Nevşehir Yetkili Servisinde bakımlarını eksiksiz yaptırdım. Aracımı Fiat yol yardım aracılığıyla bulunduğum şehirde yetkili servis olmaması sebebiyle farklı bir şehirdeki servise çektirdim. Usta baktı ve üstadın dediği şey baskı balta yanmış dedi. Daha önce böyle bir belirti asla olmadı bir anda yaşanan mekanik bir arızayı nasıl olur da kullanıcı hatası olarak nitelendirildi. Düz yolda zerre zorlanma vs olmadan böyle bir şey nasıl söyleyebiliyorlar inanın aklım almıyor. Neye göre kime göre, aracımın km’si 25 bin km, ortalama 100 bin km kullanılan baskı balatanın bu şekilde arıza yapması inanılır gibi değil şaka gibi, aracım böyle bir sorunun olması beni gerçekten çok üzdü ve yıprattı yaklaşık 10 gündür aracım bende değil, genel merkez ile görüştüm şikayet dosyası oluşturdum. Kısa sürede lehime karara bağlanmasını bekliyorum. Konunun sonuna kadar takipçisi olacağım.

05 Temmuz 2023 13:23 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Muhammet
Muhammet

1.4 Fiat alacağına 2 yaş büyük uzakdoğu arabası alsaydın keşke. Bir tavsiye istersen, o çöpü sat kurtul bir daha da Fiat alma. Hyundai falan al.

Fatih

Hyundai satıp Fiat Egea almıştım çok pişmanım zaten.

Nuri sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea'da Beklenmedik Debriyaj Sorunu

Nuri
03 Mart 2025 15:31

Burhan
16 Şubat 2024 13:22
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
12 Eylül 2024 00:14