Murat sonuçtan memnun

Fiat Aracımda Yaşanan Motor Sorunu Ve Mağduriyet Talebi

24 Eylül 2024 14:53

Fiat Egea 2018 model benzinli 79287 km olan aracım, kırmızı ışıkta durup hareket ettiğim esnada motor kulağı kopup motoru tutan vidanın çıkması sonucu yeni kalkış yaptığım esnada hız, kaza, darbe olmadığı halde aracın motoru yerinden çıkıp düştü. Servisi arayıp çekici ile aracı servise götürdüğümde motor kulağının koptuğunu ve motorun düştüğünü ve bunun sonucunda bazı parçaların zarar gördüğünü belirterek araçta garanti olmadığı için masrafları benim ödemem gerektiği, bu parçanın kopması ve kırılmasının çok normal bir şey olduğu söylendi. Şimdi buradan yetkililere ve okuyuculara söylüyorum, böyle bir şey mümkün mü? Bu kadar önemli bir parçayı taşıyan, motoru taşıyan parçalar nasıl bu kadar basit olabilir? Ben hızlı gidiyor olsaydım hayati riskim vardı. Bu konu ile ilgilenilmesini istiyorum. Hem hayatım tehlikeye atılıyor hem para talep ediliyor. Ve şunu da eklemek istiyorum, madem ki bu eskiyen bir parça ve önemli bir parça, neden bakımlarda bunlar kontrol edilmiyor? Benim son bakımı yapan firma neden beni uyarmadı? Çok kısa zaman önce yapıldı bakımları. TOFAŞ firması olarak bununla ilgilenmenizi, mağduriyetime yardımcı olunmasını istiyorum. Çok mağdur oldum.

24 Eylül 2024 15:18 (Şikayetten 24 dakika sonra)
25 Eylül 2024 12:08

Dönüş yapılmadı halen daha

26 Eylül 2024 01:58

Merhaba Fiat ailesi neden hâlâ bir dönüş yapılmadı bana

26 Eylül 2024 15:11

Geri dönüş yapıldı gerekli bilgiler verildi teşekkürler Fiat ailesine ilgi ve alakasından dolayı ilgilenen birim personeline

Okan
Okan

Sonuç nasıl oldu hocam?

Aynı sorunu bugün yaşadık iyi niyet kapsamında yapılmasını istedim genel merkeze rapor yazalım ama sonuç ne olur bilmiyorum dedi sizin de mağduriyetiniz aynı olunca iletişime geçmek istedim siz Fiat ailesine teşekkür edince yardımcı olduklarını düşünmüştüm yanılmışım

Murat bey servis mağduriyetinizi giderip masrafınızı karşıladı mı

Murat

Tsbikide hayır cüzi miktarda indirim oldu sadece

Sıfır Fiat Egea'da Sürekli Disk Arızası Ve Garanti Sorunu

12 Mayıs 2025 12:48

Fiat Tofaş Egea Kronik Enjektör Hatası Sorunu

Nihal
23 Ağustos 2023 15:46
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2024 14:36