Fiat 500L Servisi İlgilenmiyor

Berkant
05 Eylül 2024 23:15

Fiat 500l popstar model araç sahibiyim. Aracımda bir süredir motor arızası ikaz lambası yanıyor ve bu sebeple Lüleburgaz Fiat yetkili servisine aracımı 2024 başında götürdüm. Aracımı bu tarihten beri tamir edemediler ve bu tarihten beri hiçbir çözüm de üretemediler. Motor İtalyan motor dendiği için İtalya'dan yağ pompası siparişi verildi fakat hala gelmedi. Motor arızası ile birlikte start stop arızası veriyor neredeyse 1 yıldır start stop çalışmıyor. Sadece gidip geliyorum elim boş dönüyorum süreç içerisinde telefon aramalarım da bilinçli şekilde açılmamakta. 2024 başından beri aracımın piyasası sürekli olarak düşmekte ve belirttiğim tarihte model yükseltip Egea Cross düşünüyordum fakat tamir edemediğiniz için aracı elimden çıkartıp üst modele geçiş yapamadım. Hem aracımı kullanırken motor arızası kaynaklı tedirginlik yaşıyorum ve uzun yola çıkamıyorum hem de model yükseltemediğim ve piyasanın aşağı yönlü hareketi sebebiyle maddi kayıp yaşıyorum. Bahsi geçen tüm mağduriyetlerin en kısa sürede teminini talep ediyorum.

06 Eylül 2024 09:25 (Şikayetten 10 saat sonra)

Osman

Benim aracımda Doblo aynı motor varmış motor arıza yakıyor yağ pompası dediler 500L ile aynı yağ pompasıymış arıza sizin çözüldü mü

Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
03 Mart 2024 14:28

Emin
28 Kasım 2024 15:19
Sürekli Arızalanan Araç Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Garantili Fiat Egea Mağduriyeti

Serkan