Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Ertuğrul
18 Mayıs 2024 20:48

Aracımın yağ eksiltme sorunuyla Özkar yetkili servise üç-dört kez gittim. Bir sorun gördüler; anormal bir seviyede yağ eksilmesi olduğunu söylediler ve 12.000 km'deki aracımın motor yağ segmanını garanti kapsamında değiştireceklerini belirttiler. Bu durumun normal olduğunu ifade ettiler. Ben değişim istemememe rağmen, fabrika onayıyla değiştirdiler. Fabrikaya değişim için kayıt açtım; aracın ayıplı ve kusurlu olduğunu, segman istemediğimi ilettim. TOFAŞ Bursa bölge sorumlusu B**** Bey ile görüşme sağladım; değişim yapamayacaklarını bana iletti. Araçtaki sorunumun çözüldüğünü, bunun normal bir şey olduğunu söyledi ve iki bakım hediye edeceklerini belirttiler. Ben kabul etmedim, aracın hazır olduğunu beyan ettiler. Aradan bir hafta geçmeden, aracımla giderken motordan duman gelmeye başladı ve motorun üst tarafı yağla kaplandı. Şu an kenara çektim ve çekici ile Özkar servise tekrar bırakacağım. Buradan yetkililere sesleniyorum: Aracın kusurlu ve ayıplı olduğunu, değişiminin yapılmasını talep ediyorum. Mahkeme yoluna başvurmadan son kez iletiyorum. Gereğinin yapılmaması halinde hakkımı hukuk önünde arayacağım.

18 Mayıs 2024 21:32

Ayrıca aracın kaputun olduğu taraftan dumanlar çıkarken araçla giderken herhangi bir uyarı vermemesi çok ilginç! Fiat aracımı değiştirmek için neyi bekliyorsunuz hala yolda giderken ailemle içinde canlı canlı yanmamız ımı bekliyorsunuz servis mühendislerinden tutun servis müdürüde dahil olmak üzere 12.000 km deki araca segman atılmasının normal olduğunu, bende tam tersi bunun normal olmadığını savunmama rağmen şu an çıkan sorunu nasıl izah edecekler bana nasıl açıklayacaklar çok merak ediyorum

19 Mayıs 2024 09:53 (Şikayetten 13 saat sonra)

Burcu

Fiat Egea Cross 2023 model aracım henüz 6000 km iken yaptığımız uzun yolculukta gelen frekans sesi gibi bir ses sonucunda şüphelenip yağına baktık ve yağ çubuğuna hiç yağ gelmediğinden hemen Eskişehir Fiat servise getirdik ve aracıma 6000 km iken yağ dolumu yaptırdım. Ayrıca aracı aldığım ilk haftadan beri de geri vitese takmada problem olduğunu fark etmiştik. Servis bunun normal olduğunu araca alışma süreci olduğu vs diyerek gönderse de biz fazla oyalanmadan Nöbetçi Sulh Hukuk mahkemesinden delil tespiti için bilirkişi atanmasını talep ettik. (Bilirkişi ücreti size ait 3500 TL ödedik). Bilirkişi raporunda aracımda birden fazla gizli ayıp çıktı. Bagaj kapağı kapanmaması, 6. Viteste iken 120-130 km civarlarında araçtan anlamsız şekilde ne olduğu bilinmeyen ıslık sesi gibi bir ses gelmesi, aracın çok fazla yağ yakması ve bunun sonucunda motorun ciddi hasarlar görebileceği gibi. Geri vitese de takmada problem var ama maalesef bilirkişi incelemesinde ona denk gelmedi o sebeple rapora işleyemedi.

Tunahan sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Araçta Süreç Yönetimi Ve Mağduriyet

Tunahan
03 Nisan 15:50

Fiat Sıfır Km Arabada Yaşadıklarım!

Murat
07 Ağustos 2024 00:34