Hatice sonuçtan memnun

06 Nisan 2024 11:55
Hatice'nin Teşekkür Mesajı
“Firmadan geri bildirim alıp ücret iadesi aldım. Hatayı kabul ettiler. Yardımcı oldular. Teşekkürler...”

Fest Danışmanlıktan 7 adet görseldeki Root cream sipariş ettim. Kargotürk kapıda ödeme ile gönderdiler. 241832300414 Kargo Türk sipariş numaralı kargodan 1 adet çıktı. Bu kargoya 7 adet sığamadığını kargo elemanıda gördü. Parayı ödemiştim. Ürünü getiren kargo firması kargotürk biz bilmiyoruz diyor. Ünlülerin reklamı ile uygun fiyat adet gibi gösterip yanıltıyor. Doğru dürüst muhatap bile yok. Şikayetçiyim. Paramı geri versinler ürün açılmadı duruyor.

06 Nisan 2024 12:04

Kargotürk gönderi takip numarası üzerinden Fest danışmanlık iletisim bilgisine (mobil) ulaştık. Aradık maalesef açan yok. Bilgilendirici mesaj yazdık. Mağdur da olsak müşteri olarak tüm detayı firmaya gönderdik. Sahiplenecekler mi bakalım.

06 Nisan 2024 13:02 (Şikayetten 1 saat sonra)

Konu ile ilgili şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. İlgili birimlerimiz en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlayacaktır.

08 Nisan 2024 17:53

Burçin
Burçin

Merhaba, Fest danışmanlıktan mixoil foot spray aldım 2 adet fakat ürün ambalajı yıpranmış ve güvenlikli gelmedi yardımcı olmanızı rica ediyorum

Fatma
Fatma

Bende çitçitli mop aldım ama bezi bile tutmuyor şikayet dilekçesi yazdım ama dönen olmadı. Bekleyeceğim ve Tüketici Hakları'na bas vuracağım. Bu 3 cu başka yerden de oldu kazandım hiç çekinmem hemen Tüketici Hakları'na çok güzel yardımcı oluyorlar. Fazlasını bile paramı alıyorum. Ama Umarım uğraştırmazlar

Ercan sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2025 13:03
Murat sonuçtan çok memnun

01 Eylül 2025 14:39
"İlginiz için teşekkür ederim"
Yanlış Ürün Gönderildi Satıcıya Ulaşamıyorum Mağduriyetim Giderilsin