İlknur sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 18:15

Ferre'nin fırınını aldım, yaz başlarıydı. İlk ay lambası yandı. Sonra pişirme sorununu fark ettim. Servise gönderdim. Küçük bir kek kalıbında pişirme yapmışlar, 'Bu pişiriyor' dediler. Zaten sorun pişirmemesi değil. Bir kısmı kabarıp patlıyor, diğer kısım yanıyor. Bunu normal tepsilerle veya kek kalıbından büyük Borcam'lar ile pişirdiğinizde yapıyor. Belli ki rezistansta da sorun var. Video ve fotoğraf atacağım. Sorunum çözülmedi. İkinci kere aynı sorun için tekrar aradım. Bu sefer servis değil, kurum üzerinden başvuru yaptım. Para iadesi isteyeceğim. Belli ki fırınlarınız problemli, değişim istesem bile sorun çıkacağı buradaki şikayetlerden de belli. Garanti süresi içinde aynı arıza 2, farklı arızalar 4 kere oldu mu para iadesi isteyebiliyorsunuz. Kabul etmezlerse Tüketici Hakem Heyeti var.

13 Aralık 2024 23:47
Ferre Fırın Sorunları Ve Çözüm Arayışı

Fırınıma bakıp sadece derece düğmesini değiştirip getirdiler. Servisten geldikten sonraki ürün fotoğrafını yine yüklüyorum. İnsanlar kolay para kazanmıyor ürününüzün ayıplı olduğunu kabul etmemek için elinizden geleni yapıyorsunuz ama hiç üşenmeden Hakem Heyeti'ne gideceğimi bildiririm.

08 Ekim 2025 15:27 (Şikayetten 10 ay sonra)

Eda sonucu yetersiz buldu

01 Temmuz 2024 23:46
Franke Fırın Hayal Kırıklığı
Onur sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2024 03:30
Yasemen sonuçtan hiç memnun değil

Yasemen
05 Mart 2024 15:41
Ferre Den Alınan Fırın Eziyeti
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
25 Ekim 2023 17:53